Mitä raskauden toisessa neuvolassa tapahtuu? Otanko miehen mukaan?

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
Olisi kohta neuvola rv:lla 12, jossa siis myös eka lääkärikäynti. Mitä siellä tapahtuu? Onko jotain sellaista, että miehen kannattaa tulla mukaan? Tai siis olisi mitenkään mielenkiintoista miehelle. Ekalla kerrallahan täyteltiin kaikenlaisia papereita ja siellä mies oli vähän "ylimääräinen", mutta halusi tulla mukaan, kun oli lomalla.

Kannattaako miehen nyt lähteä mukaan vai ei? Mitä mieltä olette?
 
Mun mies oli melkein kaikilla neuvola- ja lääkärikäynneillä mukana. Halusi tulla, vaikkei siellä mitään niin mielenkiintoista aina ollutkaan. Mun mielestä oli mukavaa. Ja pojan synnyttyä on edelleen neuvolakäynneillä mukana, järjestää työnsä niin, että ehtii mukaan. =)
 
ap
No ekalla kerralla se halusi olla mukana, koska halusi nähdä paikan ja jotain. Kai sitäkin kiinnostaa mitä sen tulevaa vauvaa koskee. Eipä tullut mieleen alkaa tivamaan mieheltä, mitä sä siellä teet, kun ilmoitti tulevansa ekalla kerralla mukaan:D
 
Ei ne neuvolakäynnit oikeetaan mitenkään toisistaan eroa... jutellaan asioista ja otetaan normi pissat, hemoglob, paineet, punnitus jne. Paitsi että lääkäri tekee sisätutkimuksen... Tiedä sitten haluaako miehesi sellasta kattoa. Aiotteko mennä siihen np-ultraan? aattelin kun se ehkä ois sellanen mihin on kiva ottaa mies mukaan.. ja sehän yleensä tehään siinä rv 12.
 
ap
Kiitos vastauksista. Np-ultra on jo ennen tuota ja muutenkin jouduttiin käymään ultrassa jo aiemmin, joten sydämen kuuntelu tuskin on hirveän mielenkiintoista. Ja tietty siten minuakin nähnyt jo "ronkittavan", joten voi olla, ettei sekään jaksa kiinnostaa.

Ehkäpä ei sitten tule mukaan, jos ei jostain syystä innostu. Ei tuolla mitään dramaattisia uutisia pitäisi tulla eteen.
 

Yhteistyössä