Suzyanne
Pojalla on sekä maitoallergia että kotimaisten viljojen allergia, eli viljoista käyvät ulkomaiset kuten riisi, maissi, tattari, hirssi, quinoa ja amarantti.
Maidon sijasta käyttää soija-ja riisimaitoa.
Tarjotaanko pk:ssa yleensä eri viljoja ja allergisille, vai aina samoja? Entä vaihdellaanko soija-ja riisimaidon välillä?
Tarjotaanko luontaisesti gluteenittomia puuroja ja erilaisia leipiä, eikä aina vaan jotain yhtä ja samaa?
Siksi kysyn, koska ainakaan meillä töissä allergisille ei ole tarjolla kovinkaan monipuolista ruokaa, ainakaan viljojen suhteen. Aina sitä samaa näkkäriä vaan, yksi allerginen työkaveri asiasta aina puhuu.
Maidon sijasta käyttää soija-ja riisimaitoa.
Tarjotaanko pk:ssa yleensä eri viljoja ja allergisille, vai aina samoja? Entä vaihdellaanko soija-ja riisimaidon välillä?
Tarjotaanko luontaisesti gluteenittomia puuroja ja erilaisia leipiä, eikä aina vaan jotain yhtä ja samaa?
Siksi kysyn, koska ainakaan meillä töissä allergisille ei ole tarjolla kovinkaan monipuolista ruokaa, ainakaan viljojen suhteen. Aina sitä samaa näkkäriä vaan, yksi allerginen työkaveri asiasta aina puhuu.