Mitä pikku kakkosessa tuli 80-luvulla?

  • Viestiketjun aloittaja kun äiti oli pieni
  • Ensimmäinen viesti
kun äiti oli pieni
Tytön kans on katseltu pikku kakkosta ja siinä on alkanut taas pelle hermanni, niin sanoin tytölle että se tuli jo silloin kun äiti oli pieni. Aloin miettiä että mitäs muita siinä silloin tulikaan ja mieleen tuli rölli, nalle luppakorva, nukkumatti ja kylli-täti. Saattoi tulla pat ja mat, ainakin se tuli jossain ohjelmassa joskus. Sitten muistan jonkun sormileikki-ohjelman ja jonkun jumppaohjelman ja sellaisen kuin roosa ja roope vai oliko se ronja ja roope. Siinä oli saaressa asuvat kaksi lasta jotka kulki veneellä.
Mitä muita silloin tuli, muistaako kukaan? Olis kiva youtubesta löytää ja tytölle näyttää.
 
"vieras"
Lopussa oli se "varokaa heikkoja jäitä" -tarina, mistä tykkäsin kovasti. Ja nukkumatti matkas aina eri kulkuvälineellä ja sai aina jännittää että millä se menee tänään. Ja se unihiekan heittäminen, siltä yritti aina suojautua ja rupes kauheesti väsyttään sen jälkeen =)

Pelle Hermannikin siinä oli ym. lisäksi.
 
....
se sormileikki on niiiiiiiin raivostuttava... "sor sor sormileikki alkaa....." argh....:D

Pelle Hermanni on kyll hyvä..Just yks päivä katoin lasten kans sitä aattelin vaan mielessään,että ei voi oikeesti sanoo tolleen:DDD Ei sitä tosiaan sillon lapsena aatellu ees...
 
Srp
Ei kai Pikkukakkosessa mitään Pupu Tupunia ollut? Maija Mehiläinen, Tao Tao ja muut taisi olla ihan omia ohjelmiaan vai tulivatkohan siinä "puolikuusi" -ohjelmassa. Kylli-täti oli ihana ja Lasse Pöystin sadut. Kössi kenguru, Käytöskukka, Rosvo Rudolf, Nalle Luppakorva, Pelle Hermanni, Professori Balthasar ja Lohikäärme Justus tulevat nopeasti mieleen. ja Piilomaan Pikku Aasi! Se oli niin jännä. Jokainen jakso loppui mystisesti: "Ja mitä sitten tapahtui? Sen kuulette ensi kerralla..."
 

Yhteistyössä