Mitä olette tänään jo tehneet? Ja mitä vielä tehtävälistassa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Itse aloin tänään puoli kasin aikaan aamulla siivota alakerran vessaa ja joku kärpänen vissiin puri minua koska sen jälkeen kuurasin hammasharjan ja juuriharjan kanssa kodinhoitohuoneen, suihkuhuoneen ja saunan. :D
Tämän jälkeen imuroin ylä -ja alakerran ja luuttusin lattiata ja pyyhin tietty pölyt.
Sen jälkeen rakensin pihalla puille pinoamis paikat ja pinosin isot kasat puita sinne.

Kohta pitäis mennä jatkamaan puiden laittoa ja pihan puunausta jahka hetken tässä hengähdän :D
 
Vein muksun virikehoitoon :saint:

Kävin neuvolassa, ruokakaupassa ja kirppiksellä.

Seuraavaksi haen lapsen ja sitten otan päiväunet.

Mies lupasi imuroida, minä teen kaiketi ruokaa kunhan herään, jos jaksan ja kykenen.
 
"Anne"
Käytiin kaupassa ostamassa lapselle uudet aurinkolasit ja äidille vähän kestoväriä ripsiin ja kulmiin. Sitten käytiin mäkkärissä jätskillä ja kahvilla ja tultiin kotiin laittamaan myöhemmäksi kebabbia uuniin valmistumaan. Odottelen josko lapsi nukahtaisi päiväunille niin voisin mennä pilkkomaan perunoita ja salaattia valmiiksi :) Mitään ei ole tekemättä mutta jos siltä tuntuu, niin aina saa siivota ja kaupassakin voi käydä jo tänään.
 
........................
Pesin koneellisen pyykkiä ja ripustin ne. Otin kuivat pyykit pois, ne pitäisi vielä laittaa kaappiin. Pesin vessan. Imuroin alakerran. Muutakin olisi voinut tehdä, mutta tuli vieraita. Tehtävälistalla ei ole tälle päivälle kuin kaupassa käynti ruoan teko, keittiön siivous illalla ja yleistä järjestelyä.
 
---
Huoh... nää työt haittaa muita hommia.
Eli viikkossiivous odottaa kotona tekijää, pyykit tuskin on itsekseen peseytyneet päivän aikana, kaupassa pitäis kai käydä.... vaan eiköhän sitä viikonloppuna jotain ehdi (jos jaksaa)
 
........................
Siivonut, laittanut pariin otteeseen ruokaa, etsinyt kaikille vaatteet valmiiksi huomiselle, silittänyt kastemekon, vaihtanut siihen ruusukkeen hakenut lisäjuttuja (sukkiksia, kynttilöitä jne.)

Huomenna lapsenlapsen ristiäiset.

:)
 
"äiti"
Oltiin taaperon kanssa kerhossa, käyty kaupassa,sitten on laitettu ruokaa ja olen siivonut ja pyyhkinyt keittiön kaappeja. Laitoin astianpesukoneen päälle. Lapsi nyt päiväunilla,kohta menen itsekin.

Iltapäivällä luultavasti ulkoilua ja lisää siivousta.
 
Oltu muksun kanssa puistossa 4 tuntia. Nyt tiskit ja pyykit koneessa, lounas syötynä.
Kämppä kaaoksesa. Eli raivaushommia, ehkä imurointia ja vessan pesu.

Ikkunat on näköjään ihan kamalan näköiset, tarvii kohta varmaan vetää verhot eteen, en pysty niitä pesemään kuin ehkä ens viikolla.

Jääkaapissa on maitoa ja valo, jotain kauppahommia varmaan tiedossa kans.
 
Viimeksi muokattu:
Keittiönoita
Istunut aamusta alkaen palaverissa, käynyt lounaalla ja taas istun palaverissa. Mitä muuta tänään teen riippuu ihan siitä, moneltako pääsen lähtemään töistä.
 
Lähetin lapset kouluun ja nuorimman vein hetkeksi kaverin luo hoitoon.
Sitten harrastin seksiä ja kahviteltiin mukavan miehen kanssa.
pakkasin kamat viikonloppua varten itselleni ja vauvalle.
Sitten hain pojan kaverilta ja kävimme ko. kaverin kanssa kahvilla. Sitten köävin kaupassa ja pankissa ja tulin kotio...

Seuraavaksi alan tekemään ruokaa ja sitten lähdemme koitpaikkakunnalleni lasten ja yhden ystäväni kanssa viikonlopuksi :)
 
"Heidi"
Pyöräillyt aamulla töihin 15 km. Kohta on edessä kotimatka pyörällä. Kotona odottaa saunominen perheen kanssa. Saatan käydä vielä tanssilavalla pyörähtelemässä.
 
Deleted member 70007
Hoitelin puutarhaa, ruokin pihan siilit, kävin vauvan kans neuvolassa, esikoisen vein toimintaterapeutille, kohta haen sen sieltä.
Vielä olis vaikka mitä, mutta mulla on taas tässä muuta sulateltavana :(
 
"Vieras"
Kävin kaupungilla ostamassa lapselle välikausihousut ja samalla ruokakaupassa, hain valmiit verhot ja poljin kotiin kaikkien kassien kanssa (huhhuh!).
Tein ruoan uuniin ja nyt istun kahvilla hetken. Kohta hakemaan lapsi ja illalla olis suunnitelmissa ainakin kirjastossa käynti ja noiden verhojen silitys ja ripustus, ja ehkä ulkoilua jos jaksetaan.
 
"Pikkuinen Jättiläinen"
Käynyt postissa, kaupassa, kiertelemässä vaatekauppoja (eikä löytynyt mitään :( ) Paistoin lihat, joissa oli tänään viimeinen käyttöpäivä, tarkoitus tehdä huomenna niistä ruoka. Tämän päivän ruoka on vielä tekemättä, kalkkunanjauhelihaa (jossa myöskin tänään päiväys :D ) joista varmaan teen pihvejä.

Kovasti yritin miettiä, mutta muuta en ole tainnut tänään tehdä :D Kohta teen sen ruuan ja samalla tulee tyhjennettyä astianpesukone. Jos saisi pyykkikoneen napsaistua päälle myös niin eiköhän se ole siinä tälle päivälle :)
 
Tadaa!
Vapaapäivä joten nukuin pitkään, söin vasta brunssin ja nyt lorvin koneella edelleen yövaatteissa eikä aikomustakaan pukea muita vaatteita koko päivänä koska tänään ei ole mitään pakollista menoa mihinkään.
 
"muumimamma"
Heräsin aamulla puoli viideltä, kävin koiran kanssa lenkillä ja hain postin. Laitoin pyykkikoneen päälle ja kahvit valmiiksi miehelleni, söimme yhdessä mieheni tekemän aamupalan ja kun hän lähti töihin, minä painuin takas maate. Heräsin puoli 9 laittamaan nuorimpaa lasta kouluun, sen jälkeen petasin sängyt, pyykkäsin 2 koneellista lisää pyykkiä, tiskasin valtavan tiskivuoren, kävin koiran kanssa lenkillä, vein matot pihalle, pyyhin pölyt, imuroittin, pesin wc:t, pesin lattiat sekä ylä että alakerran, tein ruoan valmiiksi, tein mustikkapiirakkaan (vielä uunis), hain puita tupahan saunaa varten, maksoin laskut, sekä omani että firman, tein osaksi jo valmiiksi firmani työvuorolistat alaisilleni, suunnittelin/ tilasin jotain pientä meidän häihin, tarkistin osallistujamäärän sekä kaiken tämän ohella olen kuumeisen vanhimman lapsen kanssa pelannut vähän, lukenut kirjaa hälle, kattonut vähä hänen kanssa dvd ym. pientä. Seuraavaksi haen matot pihalta, odotan rakasta miestäni ja lastani kotiin, syömme välipalaksi mustikkapiirakkaa ja vaniljajäätelöä ja annan aikani perheelleni loppupäiväksi. Nyt saa vaan olla ja ottaa viikonloppu vastaan ja nauttia perheen läsnäolosta.
Oikein Hyvää Viikonloppua Teille Kaikille. Ja viettäkää ihanaa yhdessäoloa perheenne kanssa :)
 
Töissä klo6-13,tuli tehtyä kaikenlaista. Kun pääsin töistä kävin kirjastossa, tulin kotiin ja lämmitin itelleni ruokaa. Sovin tyttären kanssa kyläilystä kaveri luona. Bongasin yhen kiinnostavan myynti-ilmoituksen ja facesta tein varauksen .Siivoilin vähä keittiössä ja sit oonki istunu koneella. Pian lähen työterveyshoitajalle saamaan ohjeita kuntosalille ym . venyttelyohjeita selkäkivun hoitoon.Tänään käyn vielä kaupassa ja laitan vissiin ruokaa. Lenkillä on vakaa aikomus käydä vielä.
 
"mamaa"
Hoidin alle 2-vuotiaan tyttären perushoidot, leikin hänen kanssaan ja olimme vajaa 2 tuntia ulkona. Laitoin ruokaa, söimme, nyt tytär nukkuu ja minä laiskottelen.

Tehtävälistassa tivolissa käynti tyttären kanssa, ehkä vähän siivousta ja kaupassa käynti jos huvittaa.
 

Yhteistyössä