Mitä olette ostaneet

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
En ole ostanut vielä mitään, ostan n 7-8 lahjaa per lapsi, pari-kolme suurempaa siis ja jokunen pieni. Aion ostaa legoja ja lumilaudan pojalle, ehkä Nominationin, suklaabaarin ja Moxxin tytölle ja teinille meikkejä, cd:tä, lahjakortteja jne. Nuo on ne lähes varmat + muuta mitä mukaan tarttuu.
 
Yhteiseksi lahjaksi lapsille on ostettuna pleikka, 3 peliä siihen, 2 lautapeliä ja pari dvd:tä.

Tytölle on Zhu Zhu hamsteri, 4 Coo Coo Crittersiä, 2 kirjaa, Littlest Pet Shop-elektroniikkapeli tms, iso helmiaskartelupaketti, meikkisetti...

Pojalle on lelumiekka, Ben 10-piirustusvälineet, Lego Hero Factory-ukko, 2 pakettia Skeleflex-rakennusjuttuja, Hot Wheels-autopesula, 2 kirjaa...

Veikkaan, että noin 30 pakettia tulee kummallekin lapselle jouluksi.

Tyttö täyttää pari päivää ennen joulua 7 v ja poika täyttää 2.1. 5 vuotta eli molemmille tulee synttärilahjoja lisäksi (kaveri- ja sukulaissynttärit).
 
"vierailija"
Molemmille Nintendo pelikonsolit+pelit niihin, legopaketit ja yhteiseksi jääkiekkopeli. Voi joku pieni paketti tulla vielä mukaan, luultavasti kuitenkaan ei. Olen ajatellut laittaa n. 100-120 E /lapsi lahjoihin.
 
"heh"
Miehen kanssa ostetaan koko perheelle yhteiseksi jääkiekko/sählymaali. Pojalle joku Lego paketti ja tytölle Babybornin kylpyamme ja mahd. jotain hoitotarvikkeita lisäksi. Yhteensä saavat kymmenkunta pakettia per nokka kun mummojen ja kummien lahjat lasketaan mukaan.
 

Yhteistyössä