Mitä olette ostaneet lapsille joulahjaksi?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Teempä huvikseni uuden ketjun. Mua niin vaivaa ku ihmiset vastailee monta vuotta sitten aloitettuun ketjuun.:)
Ite en oo vielä kaikkee ostanut enkä ihan varmaks tiiä mitä ostan.
 
vierailija
Lapset kirjoitti 5 toivetta, joista laitetaan varmaan kaikki. Isommalla (10v.) oli joku lego technic, pehmolelu, kalsarit, suklaata ja joku pelihomma. Nuorempi (5v.) toivoo lego friends pakettia, pehmoleluja, kampaustarvikkeita sekä pari pienempää lelua. Vauva ei ite toivonut mitään, mutta eiköhän tuo pari lelu-/vaatepakettia saa joulun kunniaksi :D
Varmaan laitan muutaman yhteisen paketin koko perheen nimen alle, joista löytyy leffa/peli/muuta kivaa yhteistä puuhaa.
 
vierailija
Ei olla hommattua vielä paljon mitään
Pojalle (2,5v) posti rekka ja 3 Muumi DVD,
Tytölle (7kk) velour asu ja nukke.
Ei varmaan hommata paljoa muuta kun sukulaisiltakin tulee paketteja.
Kummilapsille;
7v poika Ronaldo lakanat
5kk tyttö joku puruleluhärveli?
 
Ei oo tänävuonna pojalta tullu kun kaksi toivetta. Legopakkaus ja tietokone. Legot voin hankkia ja sovittiin että kone hankitaan myöhemmin kun saadaan ostettua halpista parempi. Jouluksi ei repeä rahaa. Karkkia se haluaa jokajoulu ja saa. Varmaan jotain pehmeää pakettia vielä laitan. Montaa lahjaa emme osta kun se saa myös muualta paketteja/rahaa ostamista varten.
 
Pin
Isot legopaketit eskarilaisille, kolmevuotiaalle pikkunen legopaketti. Yhteiseksi ollaan ostettu kaksi lautapeliä. Pienimmälle puuttuu vielä jonkinlainen talo, esim Sylvias familyn asuntovaunu tai leikkitalo, mutta vielä mietitään mikä olisi paras.
 
9-vuotias saa läppärin ja koodauskirjan, Stigan Snowkickin ja kauko-ohjattavan maasturin. 2,5-vuotias saa Choco-pelin, värikyniä, parkkihallin ja kauko-ohjattavan maasturin.
 
vierailija
5v saa meiltä Angry Birds lelusetin, kun tuntui että joku lelu sille on pakko keksiä aatoksi.

3v saa tanssivan robotin, robottia toivoi (tarkoitti kyllä jotain Pikku Kakkosessa näkemäänsä "vanhanaikaista" vedettävää leluroboa, mutta sellaista ei ole).

Yhteiseksi saavat esikoisen toivomia kasvinsiemeniä ja piparitalon osat + koristeet.

Muualta saavat ilmeisesti pyjamat, kylpytakit, legoja, yhden esikoisen toivoman pelin yhteiseksi, esikoisen kummeilta on toivottu hiuskoristeita ja kasvomaalit, ja kuopukselle hankittu pakettimäärää tasoittamaan mieleinen pussilakanasetti ihan tarpeeseen.
 
Pojat saavat kolme erilaista konvehtirasiaa ja satasen mieheen. (oma toive)

Tytöille samanlaiset pörröfleecetakit kuin itselleni sekä sävyyn sopivat collegepöksyt. Vielä pörrösukat niin ne paketit ovat valmiit. Lisäksi kummallekin meikkipussukoihin ikäluokkaan sopivia juttuja, toiselle huulikiiltoa, kimallepuuteria ja muita "tyttö"juttuja, vanhemmalle mineraalimeikkejä sekä kynsilakkoja. Konvehteja toki myös kummallekin.

Yhteisiksi Twilight-saaga, Nälkäpelisarja ja muita dvdeitä sarjoina sekä Suomen Master Chef-peli.
 
vierailija
Teineille oma telkku, pari fatboyta, telkkutaso, ps4 plussa taas vuodeksi eteen päin ja pelirahaa. Tytölle merkkilaukku ja toiselle joku hyvä hiustensuoristusrauta ja joku kiva merkkiavaimenperä. Vaatteita ostetaan joulun jälkeen alesta.
Pienille oma ipad, legoja, nukkeja, pelirahaa pleikkaan, askartelujuttuja
 
vierailija205+
8v poika saa x-boxin ja kaksi peliä.
11v tyttö saa 150€ lahjakortin hevostarvikeliikkeeseen (harrastaa ratsastusta).
1v7kk tyttö saa nuken vaunut ja potkuauton.
 

Yhteistyössä