Mitä muilla on lasissa? Kilttimies litkii vaimon ja kälyn kanssa kotiviiniä 😛

vierailija
Itsellä alkaa kuukauden kesäloma maanantaina. Vaimolla jatkuu ja kälyllä vasta alkaa työt. Käytiin aikaisemmin hakemassa käly tänne viikonlopun viettoon.
Saatiin muuten vihdoinkin asennettua se sähkötainnutuslaite. Yhden kokeilun perusteella se todellakin toimii. Huomenna ja sunnuntaina teurastetaan loputkin kanit paitsi siitosyksilöt. Lihaa on jo nyt aivan riittävästi pakastimessa.
 
vierailija
Kiinnostaako jotakin nämä apn elämänsä päivittämiset? Nyt kävin wcssä ja vaimo joi kahvia, käly lähti suihkuun ja pelletit paukkuivat. Voi hitto mitä soopaa.
Tämähän on pelkkää satua koko juttu. Mut sikäli olen samaa mieltä, että miksi porukka jaksaa jatkuvasti vastatailla tälle satuhenkilölle ja vielä niellä koukkuineen päivineen koko stoorin? Kun porukka lakkaisi vastaamasta, niin saatais tämäkin mieleltään sairas ihminen lopettamaan tämä typerä tarina ja painumaan samalla hittoon koko palstalta. Tosin toisaalta, parempi, että se oksentaa nuo tappofantasiansa tänne, jos se estää sitä toteuttamasta niitä irl keneenkään ihmiseen.
 
vierailija
Jos on oikeasti kiltti ja tarpeeksi, ei juo alkoholia ollenkaan.
Nimimerkki kilttimiehen luoma hahmohan on kaikkea muuta kuin kilttimies. Kyseessä on pahimman luokan narsisti, jolle ilmaantui myöhemmin tarinassa myös psykopaattisia piirteitä, joihin nämä kani- ja kissafantasiatkin liittyvät. Sen lisäksi pakkomielteitä ja myöskin vainoharhaisuutta. Toivon todellakin, ettei tämä tarina ole edes etäisesti kytköksissä tosielämään, vaan ainoastaan koulukiusatun ihmisen tapa purkaa traumojaan.
 

Yhteistyössä