Mitä mieltä tällaisesta r-testi tuloksesta?

Ohjeissa sanotaan:
Tulos on luettavissa 5 min. jälkeen. Älä lue testiä, kun aikaa on kulunut yli 15 minuuttia.

Tein testin iltapissasta n. reilu 3h pidättämisen jälkeen. 5min päästä viivassa näkyi haaleasti jotakin viivan tapaista. Tai oli se ihan viiva, vaikkakin tosi tosi haalea. 15 min kuluttua tuo viiva oli haalentunut entisestään, eli sitä ei juuri erottanut kuin tarkasti tiirailemalla. n. 20 min testin teon jälkeen testiin alkoi piirtyä kolmaskin viiva, joka alkoi näkyä selvemmin kuin se ensimmäinen. Ei kuitenkaan niin selvästi kuin 5 min kohdalla. Nyt kun aikaa on kulunut n. 1,5vrk testissä näkyy enää se ensimmäinen viiva haaleana valoa vasten-
dpo:t ovat alhaiset, joten vielä ei "pitäisikään" näkyä kovin selvästi, mutta ihanaa olisi arvuutella, mistä tuollainen tulos voi kertoa :)
Mielipiteitä!
 
raskauskeiju.fi sivustolta tilattu erittäin herkkä raskaustesti liuska.

Ensin tulkitsin sen ihan negkaksi, koska tosiaan oli 15 min kohdalla TODELLA haalea se viiva, mutta jälkeenpäin aloin miettimään, että voiko tulos olla silti positiivinen, kerta 5 min kohdalla testissä näkyi viiva kuitenkin selvemmin...
 
Kumpi viiva siinä niinkun nyt näkyy? Jos ei näy kuin testiviiva niin tulos negatiivinen..jos positiivinen olisi niin kyllä pitäs kuivuttuanki näkyy kaks viivaa:confused:...yleensä viivat näkyy paremmin juuri kuivuttuaan..tee testi parin pv.kuluttuu uusiksi..

*muoks*
Niin ja monesti siihen testiin piirtyy punasta viivakkoo heti testattuaan..kunnes viivat laimenee eikä jää kuin 1 tai 2 viivaa..
 
TiEdOtOn/Kristen Tuo R-keijun liuskatesti on siitä huono kun niiiiin kapoinen..:|

Miulla ei R-keijun herkkä(10) liuska David testi näyttänyt, kuin jotain aivan haalean haaleaa harmahtavaa viivaa aamupisusta kierron toiseksi viimeisenä päivänä..kun taas saman firman puikkotesti(20mIU/ml)näytti selkeän punertavan haamun sitten parin tunteroisen pidättelyn jälkeen suraavasta pisusta!

Älä jää liiaksi tuota testiä miettimään/tulkitsemaan enää..tee uusi parin päivän päästä ja jos testiajan sisään punertavaa testiviivasessa, se onhin sitten jo eri ihana juttu - Plussatuulia!!!:wave::heart:

Ps. Kun dippaat liuskaa/puikkoa virtsaan, testialue(ainahin miulla)menee kauttaaltaan punaiseksi ja on jos jonkinlaista viivaa, pystyyn ja poikittain..siitä sitten tausta haalenee valkoiseksi.
Kannattaa tulkita testiä juuri silloin kun testiaika mennyt umpeen - siun tapauksessasi noilla David liuskoilla 15min. täyttyessä!

vielä..itse henk koht en jaksa enää katsella noita "jotain" viivoja testeissä, vaan testailen jatkossa aika kierron lopulla.
Elokuun alussakin testailin pari pvä:ää ennen kierron loppua blancon, kierron toiseksi viimeinä pvä:nä 2x selkeät haamuplussat, kierron viimeinä haaleaakin haaleamman haamuisen Apteekin omalla..sitten blanco vielä kerran ja vuoto alkoikin 3vrk myöhässä..:(
..ei jaksaisi enää noita "yrityksiä" kattella testiessä.:'(

Odottelen siis jatkossa rauhassa(juu varmaan niin:D)..ja jos tätsyä ei kuulu, ei näy - testailen sitten!
..kovasti ainahin YRITÄN näin toimia, en sitten putua pyllylleni niin korkealta&kovaa..
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä