Mitä mieltä tällaisesta äidistä?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Lähtee viikko synnytyksestä baariin, oma lapsi on teholla.

Laittaa surutta alle 4-vuotiaat lapset yli viikoksi mummilaan.

Viettää teinimäisiä bileitä useamman kerran kuukaudessa.

Polttaa tupakkaa.
 
Ehkä väsynyt äiti? Onko äidiksi tulo ollut liian suuri muutos elämään? Toivoisin hänelle vapaailtoja myös lepäillen. Kännäily kyllä rentouttaa, mutta väsyttää. Mitä mieltä mummi on lasten hoitamisesta?
 
Pitäisi varmaan vastata jotain todella kaunista ja diplomaattista, mutta tyydyn olemaan rehellinen ja toteamaan että en varmaan jaksaisi olla tuollaisen äidin kaveri saati ystävä. Elämäntavat ja arvomaailma ilmeisesti ihan liian erilaiset.
 
"miiru"
Noh varmasti ihan hyvä äiti silti - on vaan jäänyt bilevaihde päälle. Mulla on lapset, molemmat siis, olleet teholla/keskolassa ekat kuukaudet ja eipä siellä 24/7 saa olla. Jollei tilanne ole kriittinen. Joten sama kai se että missä sen välin on. Meilläkin oli vielä tehon aikana suositus että ennen klo 12 ei "suositella" menemään osastolle koska lääkärt on kierroksella ja tekee mahdollisesti toimenpiteitä osastolla oleville vauvoille (esim leikkauksia) jolloin vanhemmat EI saa olla paikalla. Siis kun osastolla oli useita kriittisessä tilassa olevia vauvoja ja leikkaukset hoidettiin samassa paikassa.
 
"vieras"
Kun lapsi on teholla, niin silloin on hyvä aika mennä baariin, sillä lapsenkaan kanssa ei voi silloin olla. Ainakaan meillä ei teholla saanut käydä öisin eikä aamulla.
 

Yhteistyössä