Mitä mieltä sellasesta okt-naapurista, joka

  • Viestiketjun aloittaja mitä sanon
  • Ensimmäinen viesti
mitä sanon
pitää tontinreunaansa tosi rumana, rikkaruohoisena ja hoitamattomana? Siis sellaista reunaa, joka on suoraan naapuria vasten, ja näkyy naapuriin suorana "upeana maisemana"?

Vaikeata sanoa tuosta, ettei mene herneitä nenään, mutta kurjaa kun itse pitää pihaa kunnossa, niin silti saa katsella toisten karmeita metririkkaruohoja!
 
deb
Niin, onhan noita tontinreunoja kaikenlaisia. Monilla okt-pihoilla on tapana siivota roinat piharakennusten taakse pois omista silmistä. Se sitten mukavasti unohdetaankin, että nuo piharakennusten taustojen tavararöykkiöt ovat jatkuvasti suoraan naapurien ihailtavana. Mutta mitäs siitä, kun eivät omaan silmään näy!
 
Ihan sama mitä mieltä olisin. Kai ihminen saa omalla tontillaan rikkaruohoja kasvattaa. Jostain hillittömästä romunkeräilystä voi saada huomautuksen kyllä tai niinkuin meidän edelliset naapurit kun heittivät ämpäristä pissat ja kakat mäelle kun ei ollu sisävessaa :x
Et metririkkaruoho on ihan jees kuitenkin.
 
no kyllä teidän kaikki vieraat näkee jos teidän piha on siisti että se naapuri ei oo enää teidän aluetta ja se on taas sen naapurin häpeä. kyllähän se on ajattelematonta mutta sellaiseen ei kai kovin paljoa voi mitään. Istuttaisin ehkä jonku tuija aidan tai pensaan eteen jos häiritsisi kovasti.
 
vieras
Meillä on myös siivoton tontin reuna. Itse sitä ei edes muista, kun ei tule juuikaan oltua sillä puolella taloa. Pitääkin laittaa lapset kesälomalla siivoamaan (kitkemistä yms). Kiitos kun muistutit.
 

Yhteistyössä