Mitä mieltä olette kakkukuva malleista? EI NETTIKAUPPAA!!!

iuhih
No tietty vois lisää jonkun pikkutuhman muka hassunhauskan polttarityylisen kuvan. Tai ylipäänsä jotain sellasia hupijuttuja kieli poskessa meiningillä... Noi on niin virallisia ja vakavia. Eihän tollaista uskaltais tilata jollekin puolitutulle duunikaverille.
 
  • Tykkää
Reactions: HEI!
"Pallo"
[QUOTE="Pallo";24290491]Kivoja nuo nallet (keltainen ja lila pohja). Lähinnä katsoin sillä silmällä, mitä voisi käyttää pienen poikani kakussa :)[/QUOTE]

Lisäys: ja se "synttärijuhla" -kuva on myös oikein kiva.

Mitä kaipaisin? Ehkä myös muita "lapsellisia" eläinaiheita nallen lisäksi; pupu, tipu, kilpikonna, koira, kissa jne.

Aikuisempaan makuun kuva, jossa on esim. kuohuviinipullo (sopii monenlaisiin juhliin). Ehkä myös muita kukka-aiheita kuin ruusut.
 
minusta
kamalia. Sorry. Osasta tuli mieleen kamalat ruusu-kultakimalteiset-symttärikortit. Varmasti niille on oma ostajakuntansa. Nallet on sellaisia markettisöpöstelyhievityksiä. Tusinakamaa - lisenssituote ei toki ole mikään hieno juttu myöskään jos puhutaan nallepuheista ja vastaavista. Noista kuvista jalkapallo ja pääkallo olivat aika ok.
 
Muihinkin juhliin paremmin kuvia. Ei aikuisiin juhliin aina joku ruusu ole kiva (ja sydänaiheet nyt sopii paremmin kihlajaisiin ja häihin kuin synttäreille). Tuossa ilmeisesti yks kuva (kahtena versiona) oli tarkotettu rippijuhliin, suorastaan synkkä, eikö toisenlaista vaihtoehtoa voi olla?

Osalle voi kelvata yksinkertaisemmatkin kuvat. Toisaalta jotkut liljat tsm voivat pelastaa monet hautajaisiakin järjestävät (ei tartte miettiä kakun koristelua sen tarkemmin kun on vain laittaa tuon kakkukuvan peruskuorrutuksen päälle). Ilmeisesti nuo jossain ehkä olisivat yksityishenkilöidenkin saatavilla?

Ja lapsilla noita erilaisia teemasynttäreitä on enemmänkin, niistä ideoita kuviin?
 
keksi muuta
En tykännyt :( Jalkapallo, pääkallo ja dinosaurus ok, muita en käyttäisi edes maksusta. Jotenkin hirveen persoonattomia ja tylsiä tusinatavaraa-tyylisiä. Jotain muuta kehottaisin keksimään. Varmaan olisi parempi, jos olisit taiteilija ja piirtäisit itse ne jutut etkä ottais jotain clipart-kuvia (sille ne nyt vaan näyttää).
 
kiitos palautteista:), lisääkin otetaan mielellään. Rippikuva on tuollainen "kirkollinen". Kaste ja hautajaiskuvat on myös tulossa "kirkollisena". Jossain vaiheessa Turun seudulla muutamaan kauppaan myyntiin.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä