mitä maitohappobakteereja lapsesi syö?

Meillä syödään DSS Junioria (sisältää riisitärkkelystä ) kokeiltu ja sopimattomaksi havaittu Relat, Gefilus Plus ja ennen allergian selviämistä Lactophilus ja tavan Gefilus. Kaksi viimeistä sisältää maitoproteiinia.
 
Alkuperäinen kirjoittaja NallePuh82:
Meillä syödään DSS Junioria (sisältää riisitärkkelystä ) kokeiltu ja sopimattomaksi havaittu Relat, Gefilus Plus ja ennen allergian selviämistä Lactophilus ja tavan Gefilus. Kaksi viimeistä sisältää maitoproteiinia.
just kävin apteekissa ja pyysin 11kk lapselle laktoositon ja gluteenittoman niin saakeli anto lactophilusta.
Kotona huomasin et siinö tosiaan maitojauhetta.
No oli muutenkin niin naamaväärinpäin kaikille asiakkaille et tais olla väärällä alalla.
no kait täytyy mennä uudestaa. Toisaalta voihan noita kokeillamut tuskin ne käy....
 
Alkuperäinen kirjoittaja NallePuh82:
Laktoositon ei ole maidoton. Laktoosi on maitosokeria ja se on poistettu laktoosittomista tuotteista, jäljelle jää kuitenkin se pääpahis eli maitoproteiini.
joo siis sanoin kyllä että maito ei käy.
=) Mutta hän ei kuunnellu mitä tarvitsen ja pyöritti silmiä kun sanoin että rela tipat ei käy.
Hänen mielestään ilmeisesti niissä ei voi olla mitään mikä aiheuttaisi oireita?

muuten mistä saa Symbioflor, paljon maksaa ja mitä sisältää.
en löytäny googlettamalla
 
Mä unohdin mainita, että oon kokeillu nuo Symbioflorit myös ja ei sopinut, mutta monille käy ja ovat kuulemma tehokkaita. Kannattaa aloittaa sillä ProSymbioflorilla ja sitten myöhemmin antaa Symbioflor 1 ja Symbioflor 2. Mä sain sitä tilaamalla meidän apteekkiin.

Kannattaa vaihtaa apteekkia =)
 
Joo niin päätin etten tohon enään mee. Täällä vaasas on vaan yx päivystävä apteekki auki sunnuntaisin.
Täytyy huomenna käydä toises apteekissa tilaamas sitä.
onnex täällä saa asiantuntevaa neuvoa :D
 
Ne täytyy kokeilla samalla tavalla kuin ruoka-aineetkin, eli päiväkirjalla seurantaa, tuleeko oireita, mitään uutta ei silloin aloiteta. Meillä tuli relatipoista ummetusta, vatsanvääntöä ja yleistä itkuisuutta ja huonoa oloa... Ja lopettaminen auttoi siihen. Sen huomaa kyllä kun on hyvin perillä oman lapsensa oireista..
 
Meidän poika 1v3kk syö Bifidobacterium Infantista (saa luontaistuotekaupoista) ja Symbioflor 1. Symbioflorit aloitettiin syömällä ensin kuukauden Pro Symbiofloria. Meillä alkoi heti yöt rauhoittumaan tällä yhdistelmällä. Me ollaan muutenkin Antioksidantti klinikan asiakkaina pojan kanssa, ja siellä lääkäri nimenomaan näitä valmisteita allergioiden hoitoon. Suosittelen tuota Antioksidantti klinikkaa kyllä lämpimästi kaikille allergikoille. Meidän pojan elämän laatu on sen ansiosta parantunut paljon ja pikkuhiljaa ruoka allergia sotkutkin ovat alkaneet helpottamaan. Poika kun ei pari kuukautta sitten pystynyt syömään muutakuin Neocatea, mutta nyt on jo 5 ruoka ainetta löytynyt :)
 
Niin muuten nuo Symbioflorit maksaa vähän reilu 20 e pullo. Bifidobacterium maksaa vähän yli 40 e. Aika kalliita ovat mutta tosiaan sen rahan arvoisia. Gefilukset olivat meillä ihan täysin hyödyttömiä ja meidän lääkäri suositteleeekin niitä aikuisille. Vauvat tarvitsevat bifidobakteereja ja niitä gefiluksissa ei ole yhtään. DDS- Junioritkin sisältävät bifidobakteereja mutta me päädyttiin käyttämään kuitenkin tuota Bifidobacteriumia kun ovat kuulemma vielä vähän parempia.
 

Yhteistyössä