Mitä lidlistä kannattaa ostaa?

  • Viestiketjun aloittaja lidltutuksi
  • Ensimmäinen viesti
lidltutuksi
Mitkä on teidän perheen vakiot?
Ensi viikolla menossa elämäni toisen kerran lidliin ja haluaisin vähän valmistautua :D Tarkotus olis ruveta nyt enemmänkin käymään :)
 
No mulla tulee ostettua sieltä melkein kaikki. Alkuunhan sieltä ei läheskään kaikkea tarvitsemaansa saanut, mut nykyään kyllä lähes aina. Ehkä jotain tyyliin sitruunaruohoa tai mung-ituja ei löydy tms. mut kaikki perusjutut juu.
 
vieraskin.
Me ostetaan kasviksia ja hedelmiä, kuiva-aineita esim. Riisi, pasta, jauhot, maitotuotteista maitoa ja erilaisia jogurtteja sekä taukoja, jauhelihaa ja broileria ym lihatuotteita, mutta kotimaisia leipää. Lähes kaiken saa kielistä. Leikkeleitä,makkaroita ja juustoja ei ole meille sopivia
 
"Sssss"
Me ostetaan Lidlistä paistopisteen tuotteita (ainakin karjalanpiirakoita), vihanneksia ja hedelmiä, kreikkalaista jugurttia, leikkeleitä, maitoa, jauhelihat ja broilerit, marjaisia täysjyvämuroja, pastaa, riisiä, appelsiinituoremehua muovipullossa jne. Eli ihan kaikki perustarpeet.
 
Spencer Hastings
Munia, maitotuotteita ja kasviksia. Juustoja, erityisesti nää mozzarellat, fetat tai salaattijuustot, halloum ja raejuusto
Pistaasipähkinäjäätelö
Deluxe sarjan balsamicot, sinapit ja kastikkeet
Thai wok vihannekset
Salaattisekoitukset.
Mies tykkää paistopisteen croissanteista ja patongista.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Vierras
Kanaa, possunlihaa, savukalaa. Luomu-kananmunia, vihanneksia. Maitotuotteet.
Kaikki kuivatavarat, säilykkeet ja pakasteet ostan yleensä prismasta kun niissä valikoima on varsin suppea. Pakasteessa lidlissä lähinnä jätskit ja muut herkut on hyviä.
 
Tuupanen
Ei mitään! Hintatasoa selvittelevässä vertailussa Jyväskylän Prismat olivat halvempia kuin Lidl (jopa ilman bonuksen huomiointia), niin ei ole mitään mieltä ostaa Lidlistä, jonka valikoima on yksi kymmenysosa Prisman valikoimasta.
 
Croisantteja, jalkapallosämpylöitä, maalaisleipää -eli paistopisteen tuotteita, siivousliinoja (niitä kosteuspyyhkeitä siis) ja joskus myös pistaasipähkinöitä. Muumipastillit oli ainakin joskus halvempia kuin muualla.

Olen kovin ennakkoluuloinen Lidlin tuotteita kohtaan, johtuen osittain varmaan siitä miten aikoinaan ulkomailla suhtauduttiin kyseisen ketjun tuotteisiin. Mietityttää myös miten esim. pistaasipähkinät voivat olla niin paljon halvempia kuin muualla. Tuntuu ettei tuotteet ole laadultaan priimaa. Tuoremehusta on kerran tullut joku musta karva lasiin. Rahkassa oli kerran joku muovinpala.

Lidlin punaisesta pestosta en tykännyt eikä pakastekeittojuurekset olleet meidän makuumme sopivia. Moni kehuu Lidlin vaniljajäätelöä, jossa on aitoa vaniljaa.
 
Koff
Lidlin kassalla tulee usein epätodellinen fiilis laskun pienuudesta. Eikä kysellä niitä hemmetin bonuskortteja, joiden aiheuttamat kulut näkyisivät laskussa.
Missä helkkarin peräkorvessa sinä asut vai asioitko vain lähi-Siwassa? Loppulaskussa ei ole juuri mitään eroa käytkö Lidlissä vai Prismassa. Ainoa ero on, että Lidlissä asioinnin jälkeen joudut käymään vielä toisessa kaupassa että saat loput tavarat.
 
Koff
Tässäkin vertailussa yksi Jyväskylän Prismoista oli halvempi kuin Lidl ja käytännössä kaikkein halvin Prisma Jyväskylässä on Seppälä. Ihmettelen teidän natsisiwan kannattajien sinisilmäisyyttä!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015011919048905_uu.shtml
 
Blondi misu
Joka kerta kun eksyn lidliin, huomaan epätoivoisena pyöriväni siellä etsimässä niitä EDUllisia tuotteita.. Mitään ei löydy, ja ainakin meidän Lidlin valikoimat on muutenkin tosi huonot ja suppeat. Ahdasta ja tuotteet epämääräisesti sijoitettu - ilman mitään logiikkaa. Ei ole tullut sen halvemmaksi kuin prismassa asiointi. Kerran sattui yhdet teemabileet niin, että sain lidlistä sattumalta kaiken ruoan... Lisäksi minua ahdistaa se, että tuotteita ei voi itse punnita. Onhan se hyvä, että on tämäkin ketju vaihtoehtona ja kilpailua tuomassa, mutta On vaikea uskoa että oikeasti kukaan kovin kattavasti ja samalla muka paljon edullisemmin saa kaappiinsa täytettä sieltä verrattuna esim. Prismaan tai cittariin.. Varsinkin, jos huomioi tarjoukset..itse tein yllätyksekseni koko vuoden edullisimmat ostot viime mammuttimarkkinoilta- mutta sattui olemaan juuri meille tarpeellisia tuotteita tarjouksessa.
 
Tässäkin vertailussa yksi Jyväskylän Prismoista oli halvempi kuin Lidl ja käytännössä kaikkein halvin Prisma Jyväskylässä on Seppälä. Ihmettelen teidän natsisiwan kannattajien sinisilmäisyyttä!

Yhdeksän marketin jättivertailu: Lidlit, Prismat ja K-kaupat - mikä onkaan halvin?
Tulepa tänne Jyväskylän ulkopuolelle ni loppuu prisman paremmuus. Esim täällä Prisma ei todellakaan ole edullisempi. Kalleimmaksi tulee. On tässä jo 7v aikana ehditty huomata mikä kauppa on kallein ja missä kannattaa käydä.
 
Vierass
Missä helkkarin peräkorvessa sinä asut vai asioitko vain lähi-Siwassa? Loppulaskussa ei ole juuri mitään eroa käytkö Lidlissä vai Prismassa. Ainoa ero on, että Lidlissä asioinnin jälkeen joudut käymään vielä toisessa kaupassa että saat loput tavarat.
Mielelläni asioisin Prismassa, mutta lähimpään Prismaan on melkein 100 kilometriä, kun taas Lidliin on 3 kilometriä. Asun sen verran pienellä paikkakunnalla, että täällä on vain market-tason kauppoja.

Lidlistä ostetaan kaikki, mutta joitain tuotteita joutuu hakemaan muista kaupoista.
 

Yhteistyössä