Mitä kummallisia näppyjä? ihottumaläiskiä? punaisia alueita tytöllä??? (sis. kuvan)

  • Viestiketjun aloittaja Tiuhtiviuhti.
  • Ensimmäinen viesti
Tiuhtiviuhti.
Osaisko kukaan viisas neuvoa?
Aamulla huomasin neidillä (4vee) vähän jokapuolella kehoa punaisia läiskiä. Jos ei ois alkuvuodesta sairastettu vesirokkoa niin luulisin että se ois sitä, mutta nämä on kooltaan isompia kuin vesirokon näpyt. Ehkä semmosia pikkusormen pään kokoisia.
Laitan kuvan heti kun saan siirrettyä sen koneelle.

Mietityttää vain että onko tuo tarttuvaa tai mitä.

Tyttö ei oo missään määrin sairaanoloinen eikä kipeä.
Näppyjä ei kutita.
 
kinuski
Meillä nous kuopukselle kerran tommosia samanlaisia kylkeen ihan hirvee rykelmä. Mä lähettelin kuvia kaikille tutuille, joilla vois olla jotain tietoo, mut ei selvinny mikä on. Epäiltiin sitten että nokkosihottumaa tai jotain. Laitoin rasvaa ja ne oli seuraavana päivänä hävinny. Eikä voinu olla minkään hyttysen tms puremia.
 
Tuo on lintukirppu!

Ne on tähän aikaa vuodesta alkaneet heräillä ja tarttuvat todella helposti vaatteisiin jne.

Ne kutisee aivan sairaasti. Ne voi näkyä vaikka kuinka monta päivää kun niitä raapii.
 
tuttuja
Meillä oli just viikko sitten tytöllä tuollaisia näppyjä lekurissa käytiin kun oli muuta asiaa sinne ja kysäisin niistä myös. Lekuri sanoi että sopivat virustautiin ja näin uskoinkin ne hävisivät jo vaikka seamman päivän ne ensin lisääntyivät ja ihan yks kaks hävisisvätkin. Tytöllä ei ollut ees yskää eikä nuhaa.
 
sh-äiti
Sanoisin myös virustauti X. Voi olla vain ihottumaa. Ei me tiedetä, eikä siis lääkäritkään, läheskään kaikkien virusten / virustautien nimiä. Niitähän ion tuhansia ja taas tuhansia... Joillain ihmisillä on alttius saada jostain "virusaltistuksesta" herkemmin iho-oire. Itseasiassa, ihoreaktio tulee, kun elimistö reagoi muodostamaansa vasta-aineeseen. Meidän 3v on sellainen. Noita tulee ja menee.
 

Yhteistyössä