Mitä kotihommia olette tänään tehnyt?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
:D
Alkuperäinen kirjoittaja mini:
en mitään, imuroida pitäisi, mutta meidän 1v tyttö pelkää niin kovasti pölynimurin ääntä, että pitää jättää iltaan kun mies tulee kotiin, niin voi viedä tytön ulos leikkimään siksi aikaa kun mä imuroin..
Meillä taas 1v rakastaa imuria :D Jos erehdyt sanomaan ääneen "imuri" niin johan on jätkä siivouskomeron ovella koputtelemassa ja intona höpäjää jotain :D Joten meillä vois imuroida vaikka joka hetki, jos vain äitee kehtais ;)
 
fff
pesin yöllä yrjötyt petivaatteet, siivosin eskarin ja koululaisen huoneet ja pelikaapin. kuorin kuopukselle omenan kun muuta ei halunnu syödä lounaaksi :) ja kilautin itselle mikros jämiä. ai nii hain mä postinki!
 
Jaa
Laittanut astiat/siivonnut keittiön, pessy pyykit ja laittanut ruoan. Eipä tässä ole tällä hetkellä kotihommia tehtävänä. Kohta täytyy taas laittaa pyykkiä kuivumaan ja viedä vaatteita kaappiin, sekä tyhjentää astianpesukone.

Eilen onneks imuroin ja luutusin sekä järkkäsin tietty koko talon. Tänään voi ottaa vähän rennommin. :)
 
vieras
Kävin kaupassa, laitoin lapsille ruokaa ja siivosin keittiön ruoan jäljiltä. Eilen pesin lattiat ja siivosin vessan joten tänään en tee muuta. Lauantaina viikkosiivous. Ai juu, pesinhän minä aamulla maton pesukoneessa.
 
vara
Alkuperäinen kirjoittaja m:
Tiskit koneeseen ja pyykkikone päälle. Ei jaksa nyt muuta. Oikeesti pitäis imuroidakki, mutta jätän väliin ja lähden ulos kun on niin hieno ilma.
täällä tehty samat hommat - ja imuroida en itsekään meinaa, vaikka pitäisi :)
 
en vielä mitään ku on ollu kokoajan kädet täynnä...kohta ku on päikkäri aika ni sitte vähä imurointia ja pyykin ja astioiden pesua.. niin ja hiukan saunan siistimistä että päästään illalla saunomaan
 
aaa
Laittanu tiskit, imuroinu, keränny kamat lattialta, laittanu pyykkiä. Ja pyyhkiny kaikki tasot :) Nyt täytyis mennä ottaa eiliset pyykit ulkoota ja viikata kaappiin... Ja täytyy laittaa varmaan kolmisen koneellista pyykkiä jos ehtii :D
 
Marilii
Töissä vielä ja kotihommat odottaa. 1 kotityö, meinaan lattioiden luuttuaminen aiheuttaa sen, että pikkukissa on suljettava siksi aikaa vaatehuoneeseen. Sekun nääs juoksentelee kaikki märät kohdat ja välillä heittää kyljelleen. En tiedä mikä sitä vetää puoleensa siinä touhussa.
 
vieras
Petivaatteet on vielä pihalla, mut kohta laitan ne kuntoon. Vessat on pesty ja imuroitu talo. Pyykkikone on päällä. Kävin keräämässä tuollaisen pienen ämpärin(3l?) vattuja, ne on vielä pakastamatta, mutta sitä ei taideta laskea ihan kotitöiksi, mutta tein kuitenkin. Kohta koiran kanssa pitkälle lenkille, niin ei tarvii sit illalla, kun perhe on kotona, käydä kun vähän pissattamssa.
 
harmaa
Ruoan laitoin uuniin kun tulin koulusta,en muuta :D Eka koluluviikko ja väsynyt mutta onnellinen olo,kotihommat saa jäädä vähemmälle,vietän vapaa-ajan mielummin lapsen kanssa :)
 

Yhteistyössä