Mitä kivaa muksuille vapuksi?

  • Viestiketjun aloittaja mollis
  • Ensimmäinen viesti
mollis
Hitsiläinen, vappuun vaan pari viikkoa... Mitä kivaa keksisin muksuille, askarteluvinkkejä ja kaikkia muitakin ideoita otan vastaan!!! Niin ja mistä löytyvät ne edullisimmat vappupallot?
 
mollis
Siis ihania juttuja löyty tuolta ilmapallokeskukselta! Mistä muuten saisi sitten sitä täyttöainetta (heliumia?) noiden foliopallojen täyttöön? Pitää kyllä miehen kanssa kattoa ja tilata kerralla isompi lössi noita palloja.. ja postituskuluja en löytänyt, tietäiskö joku? Ja olen siis ihan yksityiskäyttäjä, en mikään tukkuostaja.
 
Kolmatta odottava
Meillä tullut perinteeksi pitää lastenkutsut vappupäivänä. Kutsutaan mun ja miehen kummipojat perheineen nyyttäriperiaatteella. Tänä vuonna meinattiin että voisi grillatakin, jos on hyvä ilma. Vappuaattona käydään torilla kävelemässä ja pallot ostamassa lapsille ja tehdään jotain hyvää syötävää illalla.
 
Jaa.. Meillä ei oo mitään perinteitä, mutta torille mekin mennään ja ulkoillaan siis muutenkin jos vain ilmat sallii! Varsinkin nyt kun asutaan keskustassa.
Yleensä meillä on ollut vieraita, eli hyvää ruokaa ja juomaa myös. Täytyykin muistaa laittaa simaa! Grillinkin vois kattoo esille.
Lapsille voisi tosiaan askarrella naamarit. Ja palloja.
 

Yhteistyössä