Mitä kissanhiekkaa käytössä teillä?

  • Viestiketjun aloittaja g
  • Ensimmäinen viesti
Ihan Rainbowta käytetään. Joskus yritin käyttää eläinkaupan hiekkaa, mutta aina juuri se tietty merkki oli loppu kun raahauduin eläinkauppaan ostamaan lisää. S-Marketista on helppo ostaa kun käy muutenkin kaupassa :) Kattista käytimme ennen kotimaisuuden vuoksi, mutta se on taidettu lopettaa kun ei enää mistään löydy.
 
kollit2
Me ollaan käytetty oikeestaan aina Keron Pellexiä! Se ei haise juuri lainkaan eikä pölise, paakkuuntuvaa ja menee vessan pöntöstäkin alas... Ja kissoilla kissan päivät kun ei tarvii aina totutella uuteen hiekkaan. ;)
 
Meillä eläinkaupan Everclean. Vaikka onkin aika hintavaa, on kyllä täysin hintansa väärtti; sitoo hyvin kosteuden ja on todella riittoisaa. Saatavilla erityyppisiä hiekkoja, meillä vaihdellaan parin lajin välillä. Ja tarjouksessa kun aina välillä ovat, ostetaan enemmälti jemmaan.
 
Nyt taitaa olla alla sekoitus Super Carinoa, Spar-hiekkaa ja Nature Cat Goldia :D Itse tykkään eniten tuosta Nature Catista, kissat taas Carinosta. No, ne käyttää minä siivoan. Siivoan mieluummin laatikosta paakut kuin pissat lattialta syynä hiekan vierominen :whistle:
 
kaks kissaa
Meillä on käytössä euroshopperin kissanhiekka, on edullista, hyvä laatusta. Paakkuuntuu just sopivasti ja hajutkin pitää, kunhan huolehtii myös välillä h.laatikon puhtaudesta... :)
 
Kristallihiekkaa meilläkin kateilla veskissään! Ja en vaihtais pois en en en!!!

Pysyy hajut kurissa, kakat on helppo nakkellla pönttöön,sitä ei pölise tassuissa ympäri taloa niinkuin pölisisi tavan hiekka ja kaikenlisäksi antibakteerinen!!

Aivan loistavaa siis ja ihan markettien kristallihiekat olllu meillä käytössä,merkkiä en muista... =)
 

Yhteistyössä