Mitä kipu- ja kuumelääkettä annatte pienille lapsille?

  • Viestiketjun aloittaja k
  • Ensimmäinen viesti
k
Mitä lääkkeitä teillä käytetään ja miten hyvin lapset ne syövät? Meillä on Pamol F ja siitä tulee aina osa pois suusta, kun on niin muruista, eivät oikein tykkää. Olisko jotain helpompaa vaihtoehtoa?
 
meillä
Reilu vuoden vanha lapsi ja käytössä Panadol-supot ja -oraalisuspensiota. Supot hyviä jos oksutautia, muuten annan suun kautta nestemäisenä lääkkeen, meillä ainakin ottaa mielellään, koska maistuu hyvälle...=)
 
Ihan pienille suppo, vähän isommille nestemäinen Panadol, isommille juuri se pureskeltava Pamol F.
Yksi ekaluokkailaisen äiti kyllä sanoi, että tyttö vaatii ehdottomasti supon, tai siis muutamahan niitä on sen kokoiselle laitettava :whistle:
 
Ammattilainen
Nestemäinen panadol ja pronaxen.

Joskus oon ostanun noita pamol-F:iä mut eihän niitä syö kukaan. Tosi pahan makuista kun itsekin kerran maistoin. Ainoa millä saan menemään ne on et laittaa ruokalusikkaan kaakaota ja sit liottaa siihen.
 
jepulis
Meillä on jouduttu käyttämään paljon viime kuukausien aikana 1.5v-2v aikana siis.
Nestemäinen Panadol pistää vatsan sekaisin- ei voi käyttää, joten käytössä on Panadol supot. Jos kuumetta on kunnolla tai korvakipua niin myös Pronaxen. Pronaxen menee vain sekotettuna pieneen määrään kokista (sylkee kaiken muun ulos), jos ei suostu ottamaan pronaxenia niin sitten burana suppo Panadol supon kaverina.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja pieni sydän:
Pamol F:ää. Pieneen vesitilkkaan sen liuotan ja ihan ok menee. Vettä pitää saada myös lääkkeenoton jälkeen.
Sama juttu täällä.
No näinhän mäkin yritän, mutta ei vaan mene. Ja mehuun niitä ei saisi liottaa, sillä menisi vähän paremmin. Jos juo heti mehua tabletin oton jälkeen, niin onko se paha?
 

Yhteistyössä