Mitä kaikkea kivaa voisi tehdä 3v.tytön kans kotona?

  • Viestiketjun aloittaja Pumpuli
  • Ensimmäinen viesti
Pumpuli
Meillä kotona siis pieni vastasyntynyt ja 3v.tyttö. Isoveli päivät koulussa.
Nyt oikeesti iskenyt tekemisen puute. Tyttö oli tarhassa, mutta ei saa enää käydä koska olen kotona. Mitä kaikkea sitä voisi hommailla tuon neitin kanssa? Ulos ei voi vielä pitkäksi aikaa mennä, joten sisäleikkejä/tekemistä kaivataan.
 
Majojen rakentelua, kauppa-ja kotileikkejä, pelailua, muovailua, piirtämistä/maalaamista, sadutusta.. Leipominen ja ruoanlaitto on myös kivaa ajanvietettä ja tuon ikäinen pystyy jo olemaan monessa mukana. :)
 
vieras
Kolmivuotiashan osaa varmaan jo askarrella. Meillä on 2v 7 kk poika, ja aina askarrellaan kaikki kortit itse, helmikoruja pujottelee lahjoiksi, tykkää ährätä teippihommissa (kukapa lapsi ei). Ja sit on lukeminen ja palapelit ja helpot enispelit ja jos vauva ei ole ihan liki, esim. nappilaatikon järjesteleminen.
 
vieras
Edellä on tullutkin jo hyviä vaihtoehtoja. Ja näin ystävänpäivän lähestyessähän voisi vaikka vauvan unien aikaan askarrella kortteja... meillä ainakin tuo isompi on kovasti innostunut saksien käytöstä ja tykkää värittää kuvia ja yrittää niitä sitten leikata ääriviivoja pitkin. Jos lapsi tykkää värittää niin TODELLA paljon värityskuvia löyty sivulta www.colorin-book.info/coloring
 
Meillä leivotaan, laitetaan ruokaa, luetaan satuja, piirretään, maalataan, askarrellaan, muovaillaan, pelataan pelejä, rakennellaan.

Meillä keskimmäinen 0n 3v7kk ja kovin kiinnostunut askartelemisesta.
 

Yhteistyössä