Mitä kaikkea epämääräistä teillä on mennyt pyykin sekaan?

"Hampsteri"
Korvatulpat pyöri meillä usein lakanapyykin kanssa, kun jemmaan ne aina aamulla tyynyliinan sisään ja sinne sit
unohtuvat :) Ne tulee koneesta lystikkäästi puolet suurempina mut palautuvat sit kuivuessaan ennalleen :D
 
Meillä pitää pesukone tarkistaa aina ennen käynnistämistä. Sieltä saattaa löytyä mm. pyykkipoikia, ruokailuvälineitä, leluja... Meidän 1v. kiikuttaa pesukoneeseen ties mitä.

Mutta tuo nenäliina on kaikista veemäisin jos koneeseen pääsee :/
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vilinäiti;27255235:
Meillä pitää pesukone tarkistaa aina ennen käynnistämistä. Sieltä saattaa löytyä mm. pyykkipoikia, ruokailuvälineitä, leluja... Meidän 1v. kiikuttaa pesukoneeseen ties mitä.

Mutta tuo nenäliina on kaikista veemäisin jos koneeseen pääsee :/
Joo nenäliina on ihan vihoviimeinen, on mennyt useasti. :kieh:

Btw, parhaan nimen olet lapsellesi valinnut. =)
 
Pikkuhousun suojia, vessapaperirulla, kuulokkeet, otsalamppu, nenäliinoja.
Servettejä... niillä saa muuten värjättyäkin vaatteita. Joulunpunaisella servetillä saa melko vaaleansinertävät farkut ihanasti pinkihtäviksi.

( mies ei ilahtunut tosin )
 
helunakeijo
Oli flunssa päällänsä ja olin tunkenu hupparini taskuihin ~ 10 niistettyä nenäliinaa. Kuumepäissäni en sitten muistanut niitä ja sinne meni koneeseen. Niitä pyykkejä sitten teippiharjasin, imuroin, ravistelin ja pesin viikon päivät.
Sytkäreitä (coltit toimii pesunkin jälkeen)
kännykkä ( ei toimi pesun jälkeen )
Eli ei mitään eriskummallista ja epämäärästä, mutta pirun ärsyttävää..
 
määä
Ajokortti, (pahvinen), ja muutama kasvi. Lapsella oli kesäläksynä kerätä kasveja, ja onnistuimme pitkän etsinnän jälkeen löytämään viimeisetkin, ja yksi näytti olevan ainoa kappalekin laatuaan sillä pellolla.
Kotiin tultua laitoin koneen pyörimään, ja kysyin, missä ne kasvit ovat... Taskuunhan se oli ne ehtinyt sulloa.
 
kahvikirahvi
Meidän pyykkikoneeseen ei oo eksyny mitään pikkuhousunsuojaa ihmeellisempää, mutta arvatkaa nauroinko kun miehellä oli jääny kalsareihin vessapaperia ja heittäny kalsarit pyykkiin. Muut pyykit säily puhtaana mutta miehen kalsarit oli paperimössöllä vuoratut :D
 
hhhhh
kyllä sellanen punanen tussi on ollut kaikkein mukavin pestävä. Taisi olla joku maalitussi tai vastaava, kaikki vaatteet ja koko pesukone punaisessa tussissa :D Ei naurattanut sillon, kun valkoisia työpaitojani siinä pesin... Ja housuvaipat on tosiaan kivoja pestä. Niitä pirun palleroita löytyy vielä viikkoja sen jälkeen koneesta. Auton avaimet, banaani, digestive-keksit ja kokonainen paketti vanulappuja on myös koitettu pestä koneellisesti tässä taloudessa, huonolla menestyksellä muut paitsi auton avaimet :D
 
kahvikirahvi
[QUOTE="...";27256314]Miten jää kalsareihin vessapaperia?[/QUOTE]

Sitä mäkin ihmettelin, mutta se tunnusti että paskalla istuessaan se repii sen paperin valmiiks ja laittaa kalsareihin odottamaan käyttöä :LOL: Ja sitten oli unohtunu paperia sinne kun oli heittäny kalsarit pyykkiin ja menny suihkuun.
 
  • Tykkää
Reactions: Mamma91
"vieras"
Kuulakärkikynä on ikävä. Se kesti pesun ajan ihan hyvin mutta linkouksessa oli musteet tullut ulos ja rummussa oli(on) sellainen musteraita:) ihme kyllä vaatteissa oli vain muutama mustepilkku.
 

Yhteistyössä