Mitä joululahjaksi pikkupojalle?

  • Viestiketjun aloittaja rama
  • Ensimmäinen viesti
rama
Nyt on taas sopiva aika alkaa kehittämään tästä stressiä välttääkseen sen sitten joulukuussa. Joululahjalistasta uupuu vielä 3-vuotiaan veljenpojan lahja - natiaisen elämä pyörii tällä hetkellä hyvin pitkälle autojen, pikku-, palo- ja poliisiautojen ympärillä. Hänellä kumminkin löytyy jo polkutraktori, poliisimopo ja leluautoja sitten vähän liikaakin, niin mitäs sitten keksisi jos ei noita kumminkaan haluaisi kasaannuttaa enempää? Muutkin kuin autoihin liittyvät ideat ovat tervetulleita :) Mitä omat kolmevuotiaanne haluaisivat jouluksi?
 
Legoja mäkin ehdotan. Vaikka pari pientä pakettia autoja, joista voi sitten rakennella myös omia malleja.
Kirjat on aina kivoja ja palapelit. Molempiahan löytyy auto-aiheisia. Tai sitten joku todella "kähee" autopaita ja siihen sopivat sukat. Oma lakana-setti sopivalla aiheella tai pyyhe.
 
"Riksu"
Me ainakin tykättäisiin, jos joku antaisi ainaisten autojen sijasta vaikka kirjoja, hyvää lastenmusiikkia, muovailuvahaa, sormivärejä tai kyniä ja paperia. Lapsi ottaisi hihkuen vastaan myös Brion puujunaradan osia, Duplo-legoja (ihan peruspalokoitakin), leikkiruokaa (Ikean kankaiset ihania) tai kunnollisia leikkiastioita. Uusi pulkkakin olisi tarpeen...
 
å
[QUOTE="Riksu";22292059]Me ainakin tykättäisiin, jos joku antaisi ainaisten autojen sijasta vaikka kirjoja, hyvää lastenmusiikkia, muovailuvahaa, sormivärejä tai kyniä ja paperia. Lapsi ottaisi hihkuen vastaan myös Brion puujunaradan osia, Duplo-legoja (ihan peruspalokoitakin), leikkiruokaa (Ikean kankaiset ihania) tai kunnollisia leikkiastioita. Uusi pulkkakin olisi tarpeen...[/QUOTE]

Duplot on vähän siinä ja siinä 3-vuotiaalle, itse en viitsisi enää enempää niitä ostaa. Tuo junarata on kyllä hyvä valinta, meillä ainakin myös paljon käytössä ja paljon jo kerätty.

Jos kyniä tms askarteluvälinettä antaa lahjaksi, niin ei sitten mitään halpiskamaa. Ärsyttävää saada lahjaksi esim. värikyniä, joista ei saa millään muuta kuin haaleita värejä paperille. Siis niitä halpapuuvärejä, joista ei irtoa väriä. Aaargh.
 
a-p
Kiitos ideoista, taidan katsella ainakin autoaiheisia kirjoja ja legoja ja duploja kaupassa. oli pakko käydä katsomassa ikean sivuilla noita pehmoruokia, aivan i-ha-ni-a :D ostaisin noita ihan itsellenikin jos täällä olisi ikeoita vähänkään lähempänä.
 

Yhteistyössä