Mitä itsetehtyä haluaisit lahjaksi?

  • Viestiketjun aloittaja "iivi"
  • Ensimmäinen viesti
"iivi"
Tätä kyselen joululahjoja pohtiessani... Jos unohdetaan syötävät, hillot, keksit ja makeiset, mitä itsetehtyä aikuinen tai lapsi haluaa joululahjaksi?

Joskus tuntuu, että jos tekee lahjaksi suuritöisen käsityön, se saattaa hautautua romuvuoren alle. Mikä olisi semmoinen oikeasti mieluisa ja odotettu itsetehty joululahja, jota ei kaupasta saa ja jonka käsin tekemistä arvostetaan?
 
"asd"
Mulle kelpais käsineet, kynsikkäät, lapaset, villasukat, pipo ja kaulaliina (pipon ja kaulaliinan kanssa pitäs kyllä tarkemmin tietää vastaanottajan maku. Joku ihana villatakki olis kiva, mutta siinä on valtava työ.

Patakintaat ja keittiöpyyhe olis kans kiva. Tai leivinliinat.
 
miss-x
Villasukat, lapaset, säärystimet, lapsille pehmoja, patalappuja/- alunen...

Saahan noita kaupastakin, mutta itsetehtyä tulee arvostettua vähän enemmän. Eikähän ole jokaisella vastaantulijalla samanlaista :D
 
Lapaset, villasukat, kaulaliina, pipo..

Lapsille olisi ihanaa olla itsetehtyjä neuleasuja välivaatteiksi :)

Seinälle ripustettavat koristeet ja taulut olis kanssa kivoja... Hyllyille en kaipaa täytettä.
 
"iivi"
Nuo kynttilät ovat kiva idea, viime vuonna ostinkin alesta kynttilävahaa valmiiksi... :) Villasukat ovat kanssa aika varma nakki ja ennen kaikkea kulutustavaraa. Isommille lapsille suunnittelin hankkivani / kokoavani tarvikepaketin omia koru-, lennokki- tai korttiaskarteluja varten. Jos sais jotenkin tätä käsillä tekemisen iloa välitettyä muillekin ;)
 
"vieras"
Kulutustavaraa kaipaisin, ja käyttövaatteita. Mieluiten semmoisia, missä koon kanssa ei ole millintarkkaa, kuten säärystimet, sukat, lapaset, kaulaliinat. Villatakki olisi ihana, jos se olisi tismalleen sopiva kooltaan ja malliltaan, mutta jos se on vähän iso tai pieni sieltä sun täältä, eli ei istu niin että sitä voisi käytätä arvoisissaa tilanteissa (eli muuallakin kuin kotona) niin ei sitä sitten tule kuitenkaan käytettyä ja harmittaa vaan kun toinen on nähnyt vaivaa turhaan.

Koriste-esineitä taas en toivo, sen enempää itsetehtyjä kuin ostettujakaan, päinvastoin yritän hankkiutua entisistäkin eroon.
 

Yhteistyössä