Mitä ajatuksia erättäisi?

  • Viestiketjun aloittaja taaperotx2
  • Ensimmäinen viesti
taaperotx2
Kaksivuotias on lounaalla, syö jonkinverran, alkaa itkeä tuhertaa väsyneenä ja pyytää timukkaa. Äiti syö loppuun, antaa taaperolle rintaa ja vie nukkuaan. Oksennatko ruokasi, ingnooraatko vai mitä?
 
"a p"
[QUOTE="Kuukkeli";24715903]No tuossa nyt ei oikein pysy mukana erkkikään...[/QUOTE]

Siis lapsi on jo lounasaikaan hieman väsynyt ja ruokaillessa alkaa itkettää. On kuitenkin syönyt kohtalaisesti. Lapsi pyytää timukkaa (tissimaitoa), äiti pyytää lasta odottamaan hieman ja syö oman ruokansa loppuun. Sitten antaa taaperolle tissimaitoa ja vie tämän nukkumaan. Saiko paremin selkoa? Koitin kirjoittaa lyhyesti, mutta tuli vähän epäselvä teksti.
 
No ihmettelisin tuon ikäisen imetystä ja varmaan kysyisin suoraan asiasta ja siis jos tämä imetys tapahtuu vielä siinä pöydän ääressä, poistuisin paikalta tai visusti katselisin kattoon tai etsisin jonkun lehden luettavaksi tms.

Kyllä, minusta se on yök.
 
"a p"
Hekottelisin tuolle timukka-sanalle.

Ja voisin ehkä hiukan ihmetellä, miksi taaperoa vielä julkisesti imetetään. Vai tapahtuuko tämä ravintolassa? Jos ei, niin sitten en ihmettele mitään.
Tämä tapatui siis ap:n kotona. Ihan sillä vaan, kun ruokavieraamme sai slaagin. Haukkui minut suorastaan lyttyyn, toisen taaperoni kuullen. Tämä toinen kaksosista lopetti itse imemisen kuukausi sitten, eiköhän toinenkin pian. Väsyneenä yhä kaipaa. Jotenkin vaan en ajatellut, että kaksivuotiaan imettäminen on jo jonkun mielestä sairasta, varsinkin kun tapahtuu omassa kodissani ja menin vielä olohuoneen puolelle.
 
[QUOTE="a p";24716030]Tämä tapatui siis ap:n kotona. Ihan sillä vaan, kun ruokavieraamme sai slaagin. Haukkui minut suorastaan lyttyyn, toisen taaperoni kuullen. Tämä toinen kaksosista lopetti itse imemisen kuukausi sitten, eiköhän toinenkin pian. Väsyneenä yhä kaipaa. Jotenkin vaan en ajatellut, että kaksivuotiaan imettäminen on jo jonkun mielestä sairasta, varsinkin kun tapahtuu omassa kodissani ja menin vielä olohuoneen puolelle.[/QUOTE]
Omituinen ja huonotapainen vieras...teidän oma tupa, teidän oma lupa.

Ja kun tosiaan menit olkkariin, etkä yhtäkkiä yllättäen alkanut antamaan timukkaa ruokapöydässä toisen nenän edessä. Ei pitäisi olla valittamisen aihetta.
 

Yhteistyössä