Mitä ajattelette tästä talosta? (sis linkin myynti-ilmoitukseen)

  • Viestiketjun aloittaja "nainen"
  • Ensimmäinen viesti
"a.p"
Aika monen mielestä tuollainen moderni kivitalo on kolkko. Laittakaa linkkiä kohteesee, joka miellyttää teidän silmään ja on kotoinen. Ihan vaan mielenkiinnosta. Jokaisella on oma makunsa.
 
"vieras"
[QUOTE="a.p";26992941]Aika monen mielestä tuollainen moderni kivitalo on kolkko. Laittakaa linkkiä kohteesee, joka miellyttää teidän silmään ja on kotoinen. Ihan vaan mielenkiinnosta. Jokaisella on oma makunsa.[/QUOTE]

Kyllä mä kivitalosta haaveilen mutta mielestäni kodissa pitää näkyä myös historiaa ja elämää. Ei mitään liian karsittua, hotellimaista kotia.
 
[QUOTE="a.p";26992941]Aika monen mielestä tuollainen moderni kivitalo on kolkko. Laittakaa linkkiä kohteesee, joka miellyttää teidän silmään ja on kotoinen. Ihan vaan mielenkiinnosta. Jokaisella on oma makunsa.[/QUOTE]
Ei moderni kivitalo automaattisesti ole kolkko. Mutta jos rakennusmateriaalien lisäksi kaikki värivalinnat, tekstiilit ym on kylmiä ja kovia niin vaikutelma on persoonaton ja jopa luotaantyöntävä. Kivitalo on kestävä ja näyttävä, arvokaskin. Pyysit arviota talosta ja noista kuvista välittyi vastaajille melko kielteinen mielikuva.
 
"vieras"
Tillinmäki on täysin umpeenrakennettu alue Kökkelin takana, uusia taloja ylihintaisilla vuokratonteilla ja seassa vanhoja pientaloja joissa alemman sosiaaliluokan väkeä. Vanhat tontit pilkottu pikkuisiin osiin vaikka ympärillä olisi hehtaarikaupalla peltoa ja metsää.
 
"a.p"
[QUOTE="vieras";26993013]Tillinmäki on täysin umpeenrakennettu alue Kökkelin takana, uusia taloja ylihintaisilla vuokratonteilla ja seassa vanhoja pientaloja joissa alemman sosiaaliluokan väkeä. Vanhat tontit pilkottu pikkuisiin osiin vaikka ympärillä olisi hehtaarikaupalla peltoa ja metsää.[/QUOTE]

Mikä alua Espoossa ei ole umpeenrakennettu? Miten siellä on hehtaarikaupalla pelota ja metsää, jos se onkin umpeenrakennettu? Se ei kyllä ole Kauklahden takana.

Miksi vanhoissa pientaloissa (omistusasunnoissa) asuu alemman sosiaaliluokan väkeä?
 
"vieras"
[QUOTE="a.p";26995398]Mikä alua Espoossa ei ole umpeenrakennettu? Miten siellä on hehtaarikaupalla pelota ja metsää, jos se onkin umpeenrakennettu? Se ei kyllä ole Kauklahden takana.[/QUOTE]

Oletko koskaan käynyt Espoossa? Tillinmäen ja Kauklahden välissä on vain pieni metsikkö. Espoossa on paljonkin isoja tontteja (mm. koko rantaviiva Westendistä itään) mutta tavallisen tallaajan kukkaroon sopivat tontit ovat pientaloslummien 500-700 m2 palasia. Asuminen näillä alueilla muistuttaa enemmän rivitalo- kuin omakotitaloasumista.
 
"a.p"
[QUOTE="vieras";26995742]Oletko koskaan käynyt Espoossa? Tillinmäen ja Kauklahden välissä on vain pieni metsikkö. Espoossa on paljonkin isoja tontteja (mm. koko rantaviiva Westendistä itään) mutta tavallisen tallaajan kukkaroon sopivat tontit ovat pientaloslummien 500-700 m2 palasia. Asuminen näillä alueilla muistuttaa enemmän rivitalo- kuin omakotitaloasumista.[/QUOTE]

No, itseasiassa olen asunut Espoossa koko ikäni lukuuottamatta paria vuotta k-nummella.

Vastasin ketjun kirjoittajalle, ettei Tillinmäki ole Kauklahden takana.

Lisäksi kysyin häneltä, mikä alue Espoossa EI ole umpeenrakennettu lukuunottamatta perämetsiä.


Yleisesti 1000m2 tontti on Espoossa luksusta. Yleensä tosiaan ne tontit on pienempiä. Tuosta tontista saisi maksaa jotain 200 000e, jos ei olisi kaupungin vuokratontti.
 
"Maalainen"
Modernin näköinen talo, mutta todellakin tulee mieleen edustustalo, ei koti!
On kyllä pakko mainita että teillä on hurjat hinnat siellä etelässä. Meillä on neljä vuotta vanha 170 neliön omakotitalo puolen hehtaarin tontilla (mahtuu omenapuut ja marjapensaat sulassa sovussa) ja hintaa tuli pääosin itse tehden alle 150t euroa, joka kattaa jo pihan ja puutarhankin laiton sekä kahden auton ja varaston autotallirakennuksen. Toki kaupunkiin on sitten matkaa jokunen kymmenen kilometriä, mutta työmatka alle viisi kilsaa ja omaa rauhaa riittää. En vaihtaisi <3
 
  • Tykkää
Reactions: narikka83
"poikia3"
Musta tuo talo on upea, rakastaisin sitä ilmaa ja valoisuutta. Lämpöä ilmeistyisi nopeasti lämpimän värisillä matoilla ja tekstiileillä.

Mutta mun miinukseni on kuitenkin ne makkarit. Tuon kokoisessa talossa voisi olla hyvin edes yksi huone lisää. Ja lisäksi sauna / pesutilat olivat mun mielestäni jopa suhteellisen vaatimattomat.
 
"vieras"
[QUOTE="a.p";26997349]Vastasin ketjun kirjoittajalle, ettei Tillinmäki ole Kauklahden takana.[/QUOTE]

Miksi? Espoolaisena tiedät että Tillinmäki on aivan Kauklahden kyljessä.

Pahiten umpeenrakennetut pientaloalueet ovat Latokaski, Tillinmäki, Nöykkiö, Eestinmäki ja Laurinlahti eli kaistale Espoon keskuksesta etelään. Muualla Espoossa on paljon isoja tontteja mutta ovat joko todella arvokkaita tai sitten Pohjois-Espoossa kaukana kulkuyhteyksistä ja palveluista.
 
"a.p"
[QUOTE="vieras";26997525]Miksi? Espoolaisena tiedät että Tillinmäki on aivan Kauklahden kyljessä.

Pahiten umpeenrakennetut pientaloalueet ovat Latokaski, Tillinmäki, Nöykkiö, Eestinmäki ja Laurinlahti eli kaistale Espoon keskuksesta etelään. Muualla Espoossa on paljon isoja tontteja mutta ovat joko todella arvokkaita tai sitten Pohjois-Espoossa kaukana kulkuyhteyksistä ja palveluista.[/QUOTE]

Vastasin keskusteluun, ettei Tillinmäki ole Kauklahden takana, kuten yksi keskustelija väitti. Mä en halua ehkä enää muuttaa Espoosta pois, enkä halua asua Kauklahden takana kauempana keskustasta. Kauklahden takana alkaa kohta Masala ja sekin on kamalaa aluetta, kun mielestäni Kauklahtikin.

Mistä Espoosta muka löytyy muka paljon isoja tontteja ja ei ole perämetsissä?
 

Yhteistyössä