Mitä 4kk vauvalle päälle vaunuihin, kun pakkasta 5-10 astetta??

FPI
Moi!

Mulla on paha tapa pukea meidän tytölle aina liikaa päälle vaunuihin eli kysymys kuuluukin, et mitä puette 4kk (tai muunkin ikäisille vauvoille) päälle, kun laitatte ulos vaunuihin pakkaskelillä nukkumaan? Ja onko esim makuupussi käytössä vai miten?

Kiitos :heart:
 
mulla on vajaa 4kuinen nyt tunnin nukkunut ulkona tuossa pakkasessa ja päällään on äippäpakkauksen toppapuku,hanskat,töppöset ja kypärämyssy ja toppahattu. makuupussin sisällä makoilee.
 
Meillä on jo 5kk, mutta samalla tavalla vieläkin mennään, että tavalliset sisävaatteet, eli body ja collegehousut ja sukat. Siihen päälle toppapuku, joka meillä todella muhkea ja äippäpakkauksen lapaset, sillä kädet ovat siellä puvun sisällä ja jalkoihin toiset sukat. Sitten vielä se äippäpakkauksen makuupussi. Niin ja tietysti myssy.
Meillä noi äitiyspakkauksen topparukkaset ja töppöset ovat aivan turhia, kun toi jätkä on todella lämminverinen, se vaan paistuisi jos liikaa laitan. Hattuna on nyt fleecevuorinen neulemyssy.

Meillä on vaunuissa myös pehmeä koppa, eli tuo koppan on lämpöpussi samalla, joten senkään takia en kauheasti pistä päälle.
 
Meillä tyttö vajaa 5kk. Sisävaatteiden päälle villatakki, villasukat, toppahanskat ja -tossut, kypärahattu ja fleesepipo, toppapuku ja ä-pakkauksen makuupussiin sujautan neitosen vaunuihin nukkumaan =) Jos ulkona -8...-10 astetta näiden lisäksi laitan villahousut.
 

Yhteistyössä