Mitä tekisin naudan sisäfileestä?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Otat siihen pinnan paistinpannulla ja sit laitat 125 - 150 asteeseen uuniin. Kun otat pois uunista, laitat suolaa ja pippuria ja käärit fileen folioon hetkeksi. Leikkaat viipaleiksi vasta sitten.
 
[QUOTE="Minä vain";27711754]Rasvatonta sisäfileetä hauduttelisit karjalanpaistin tapaan pari tuntia uunissa?!? Tulee varmaan mureaa kuin lenkkitossunpohjasta![/QUOTE]

no ei sitä parii tuntia siellä tarttekkaan pitää! järki käteen....
 
[QUOTE="vieras";27711628]Otat siihen pinnan paistinpannulla ja sit laitat 125 - 150 asteeseen uuniin. Kun otat pois uunista, laitat suolaa ja pippuria ja käärit fileen folioon hetkeksi. Leikkaat viipaleiksi vasta sitten.[/QUOTE]

Suosittelen. Tuhlausta tehdä sisäfileestä lihakastiketta.
 
  • Tykkää
Reactions: päätön
[QUOTE="vieras";27711628]Otat siihen pinnan paistinpannulla ja sit laitat 125 - 150 asteeseen uuniin. Kun otat pois uunista, laitat suolaa ja pippuria ja käärit fileen folioon hetkeksi. Leikkaat viipaleiksi vasta sitten.[/QUOTE]

samaa suosittelisin. Tosin sisäfileestä tulee hyvää kastikettakin. Meillä tehdään useasti sisäfileestä kastiketta, kun leikkaan pihvejä niin samalla leikkaan osan suikaleiksi.
 
[QUOTE="vieras";27711628]Otat siihen pinnan paistinpannulla ja sit laitat 125 - 150 asteeseen uuniin. Kun otat pois uunista, laitat suolaa ja pippuria ja käärit fileen folioon hetkeksi. Leikkaat viipaleiksi vasta sitten.[/QUOTE]

Tai sama noin 60 asteisella uunilla ja 2-3 tunnin kypsytyksellä.
 

Yhteistyössä