Mitä juustoa kasvissosekeittoon ?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Muusi ja Soosi
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
En ole kyllä koskaan saanut paakkuista keittoa Koskenlaskijalla. Jos sitä ei saa sulatettua, niin ei sinne mikään muukaan juusto varmaan kunnolla sula sitten.Periaatteessa ihan mikä vaan sulatejuusto tai miksei tuorejuustokin käy. Kannattaa varmaan lämmittää kunnolla ja laittaa riittävän pieninä paloin se juusto keittoon. Ja voihan sen soseuttaa vasta kun juuston on laittanut niin juustomöykyt häviää samalla.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:
Mitä kasviksia te laitatte niihin keittoihinne perunan ja porkkanan lisäksi?

minä laitan paprikaa.

ja juustoa laitan koskenlaskijaa tai olympiaa. otan pöydälle juuston lämpenemään jo hyvissä ajoin että se sulaa nopeammin, esim pieni rasia olympiaa tai leikkaan koskenlaskijasta puolikkaan.
 

Yhteistyössä