Mistähän saisi kissan tai koiran pennun

  • Viestiketjun aloittaja Selja-Maria
  • Ensimmäinen viesti
vierassss
ei kukaan anna edes kissanpentuja nykyään ilmaiseks. ihan sen takia että pääsisivät mahdollisimman hyvään kotiin eikä sellaiseen johon se otetaan vain hetkenmielijohteesta
 
EiPahalla
Mutta oletteko keskustelleet kuka maksaa pennun eläinlääkärikäynnit? Rokotukset, sterilointi ym ei ole ilmaista olipa kyse kissan- tai koiranpennusta.
Kun eläin sairastuu, oletteko valmiita viemään sen el.lääkäriin?!
Ruokintaan on hyvä perehtyä, toki voi halvimmilla pöperöillä syöttää mutta silloin kasvaa riskit lisää eläinlääkärin palveluksiin jne..

Toivon todellakin tämän olevan provo vaikka kaltaisiasi ihmisiä on liikaa yhä maan päällä.
 
vieraskin.
No mies on aika pihi mutta lupasi maksaa ruuat yms jos saan ilmaiseksi
Jos olet taloudellisesti täysin miehen armoilla niin miten ihmeessä voit ottaa eläimen huoleksesi. Eläimen pito maksaa. Meillä keskikokoinen koira on 100 euroa/kk. Ruoat ja puruluut maksaa. Onneksi on ollut terve ja vain rokotuksilla käyty, mutta nekin maksaa. Viimeksi 4-rokote ja rabies oli 50,50 euroa. Kissan pito varmaan lähes yhtä kallista. Kissan hiekka maksaa ja samoin ruoka.
 
Selja-Maria
No on meillä sen verran säästössä että jos ihan hätä tulee niin saa lääkäriin mutta ei kyllä oteta mitään rokotuksia ja muita turhia kun ei meillä itselläkään ole niin miksi pitäisi eläimelle ottaa.
 
"sintt1"
Tosi ihana provo. :) Mitä sitä nyt eläimestä maksamaan, kun ilmaiseksikin saa "ihan yhtä hyviä". Ja eläinlääkärithän ovat vain rahanahneita huijareita. Anna mä arvaan... Ei eläimiä varmaan tarvii madottaakaan, kun eihän meitä ihmisiäkään madoteta. Ja eläimen voi varmaan ruokkia perunankuorilla ja hk:n sinisellä, kun niin ne on aina ennenkin maaseudulla pärjänneet.
 
"ttt"
Nii se on hemmetin kiva jos koiralla on rabies eikä teilläkään ole rokotuksia.

Eipä se koira maksa vaan pelkkää ruokaa. Ison siivun siitä vie eläinlääkäri jos sattuu sairauksia tulemaan. Ja niitähän sinä et voi etukäteen tietää etkä ennustaa.

Heräsinpä tässä yksi yö koiran vinkuvaan hengitykseen. Mitäs siinä kun selvittää kuka ja mikä on päivystävä eläinlääkäri yöllä ja kiikuttaa koira lääkärille. Koiralla kurkunpään tulehdus eikä meinannut henkeä enää saada. Siinä tulikin kivat rapiat 250 e maksettavaksi.

Tai kun koira haisi niin saakelin pahalle ja ei ku lääkärille taas... oli nuoleskellut täydet rauhaspussinsa tulehdukselle sekä yksi niistä tulehtunut. Ei ku leikkaukseen. Ja rahapussi keveni 300 e:lla

Tai kun rokotin kissan... seuraava päivänä kissa kuin humalassa ollut. Taas eläinlääkärille,kissalla korkea kuume ja tiputukseen. Rokotuksineen ja tiputuksineen köyhdyin 150 e
 
Haluatko kissan vai koiran? Kissa vaatii ihan eri asioita kuin koira.. Molempia saa varmasti ilmaiseksi, kumpikaan ei käytännössä tule sinulle (miehellesi) ilmaiseksi. Mieti nyt miksi haluat lemmikin? Lenkkelykaveriksi, harrastukseen, näyttelyyn, vahdiksi, siliteltäväksi. Paljon sinulla on antaa aikaa esim. turkin hoitoon, ulkoiluun, liikuntaan ja muihin aktiviteetteihin. Ymmärrät ihan täysin että koira ja etenkin kissa elää pitkälle yli kymmenen vuotta ja koko tämän ajan se vaatii rodusta riippuen sinulta jotain päivittäin. Ja mitä pidempään koira/kissa elää, sen enempi se sairastaa mitä kummallisimpia vaivoja joiden hoitoon menee satoja euroja. Esim. Tulehtuneita anaalirauhasia tai maksat tulehtuneesta tassusta jonne meni lenkillä lasinpala...
 

Yhteistyössä