Mistä/mitkä hyvät, kevyet rattaat ?

  • Viestiketjun aloittaja Glow
  • Ensimmäinen viesti
Glow
Tämä lienee ikuisuuskysymys täällä, kysyn kaikesta googlettamisesta ja keskusteluista huolimatta.
Meilläpäin on tosi vähän tarjontaa lastentarvikeliikkeissä. Netissä törmää moniinkin.
Tarvisin suht. kapeat, kevyet, kunnolliset rattaat noin 7kk ikäiselle. Olisi plussaa jos selkänojan saisi ihan makuuasentoonkin. Meillä oli emmaljungan yhdistelmät, muuten ihan hyvät mutta melko raskaat ja säilytystilan puutteen vuoksi myyn ne jo pois, koska tarvitsemme jonkin ajan kuluttua tuplat, jotka viekin sitten paljon tilaa.
Uusissa rattaissa olisi plussaa myös että ne menee kasaan melko littanaan. Olen etsinyt ja etsinyt, onkohan täydellistä ja edullista olemassakaan :attn:

Onko semmoiset 3-pyöräiset hyvät? esim carena tai pikku-piia?
 
Kevyiksi, kapeiksi ja näppäriksi rattaiksi yhdelle lapselle mä suosittelen Bubaboon Bee:tä. Ovat tosi hyvät jousitukseltaan, kääntyvyydeltään. Erityinen plussa on käännettävä istuinosa, jolloin pienen saa kasvot työntäjään päin. Miinusta on hinta ja se, ettei selkänoja ole istuessa suorassa. Renkaat on pienet, joka on joko hyvä tai huono asia käyttötarkoituksesta riippuen.

Toinen hyvä vaihtoehto on Phil & Teds. Se sopii erityisesti, jos myöhemmin tarvitset tuplat, koska se ajaa sitten myöhemmin tuplamatkarattaan asiaa, jos hankit myös sisaristuimen. P&T eivät ole kovin pienet, mutta kahden kanssa ovat näppärän kokoiset esim. ostosreissuilla. Sama miinus kuin Bugabuissa eli aika hintavat.
 

Yhteistyössä