Mistä kumisaappaat?

Kesä on mitä on ja tyttö opettelee kävelemään ja äiti ei löydä mistään kaupasta kumisaappaita!!

Eli hyviä vinkkejä kaivataan mistä löytyisi 19-20 koon kumisaappaita ja vielä kohtuu hintaan??
 
tytölle kumpparit hintaan 6,95?. Calippo-merkkiset,niitä oli punaisia ja mustia. Kyltissä luki kokoja 22-jotain,mutta kun vilkaisin koriin tarkemmin,niin löysin sieltä koon 20 kumppareitakin. Kyltissä ja ilmotuksissa oli virhe. =)
Minäkin etsin vähän joka puolelta sopivia saappaita,mutta mistään ei tahtonut löytyä niin pieniä. Monissa paikoissa koot oli alkaen 21 tai 22. Meillä pienijalkainen tyttö 1v 2kk :heart: .
 
...kokoa 21 vaikka jalka on kokoa 19! en myöskään löytänyt pieniä kumppareita mistään. huvikseni siten kokeilin pojan jalkaan noita 21 kokosia ja ne menivät juuri ja juuri koska pojalla on niin pulleva jalka ja pohje! jalkaterän osuudelta ovat liian reilut. villasukka ei silti mahdu koska ottaa pohkeeen kohdalta kiinni. kävely niillä ulkona on siis aika lumpsottavaa touhua, mieluummin laitan kävelykengät jos on kosteaa, ihan kunnon sateeseen sitten saappaat. no, ainakaan ei heti tarvi ostaa isompaa kokoa :D Mainittakoon ettei sopivia kenkiäkään meinannut löytyä, ainoastaan kalliit nauhalliset eccot mahtui pojan jalkaan! mutta tosiaan harmitti kun kaikkialla koot alkoivat 22, siis kumppareissa.

Meitin saappaat löytyivät siis Löytötexistä, joka on paikallinen halpishalli. Hintaa oli silti 15 e ! :eek:
 
Etolasta kannattaa käydä katsomassa ja isoista marketeista (Citymarket, Prisma...) löytyy. Myös Stockmannilla katselin viime viikolla saappaita.

Riippuu vähän missä asut, mutta ainakin pääkaupunkiseudulla on ihan hyvät valikoimat ja ko. kokoja.
 

Yhteistyössä