Mistä hienoja mekkoja 5 v tytölle ?

Mistä ihmeen kaupoista te olette ostaneet hienoja prinsessamekkoja tms. leikkeihin tytölle ? Minusta tavallisissa marketeissa eivät ole kovin pitkiä tai hienoja ne mekot. Voiko niitä tilata jostain kaupasta netin kautta ? Asumme Kuopion ja Iisalmen välimaastossa. Kertokaa, jos tiedätte mistä saa kivoja mekkoja eikä hirveän kalliita ! Suomesta mieluiten siis, en halua maksaa hirveitä postimaksuja ulkomaille.
 
http://linuslotta.com/productInfo.asp?qProductId=99522&qProductColorId=0&qNavigation=left_menu_girl_1&qNavigationBrand=&qNavigationClass=&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=&qGroup=822&qStyle=&qSizeGroup=84&qvirtualClass=&qSize=&qPage=5&scrollBarSelectedIndex=&qFilterType=0&language_id=4&gender=1&qSiteId=3

 
Löysin eilen Kuopion Citypörssi-kirppikseltä IHANAN pikku röyhelömekon, hinta vain 15 e ! MYös täältä netin huutokaupasta voitin mekon, jonka hinta on 30 e plus postikulut ja siihen kuuluvat myös kengät kokoa 30 ! Nyt taitaa riittää ainakin vuodeksi, mekon koko on 120 cm ja tyttö vasta noin 109 cm pitkä !
 

Yhteistyössä