Missä iässä uhmailu alkaa yleensä?

Meidän poitsulla 1.6kk on jo selviä uhman alkeita...kamalia raivareita ei oteta kieltoja kuuleviin korviin ja kaikkea ei sallitua pitäis saada tehdä...Oon tässä jo kohta 2viikkoa kuunnellu narinaa ja raivareita kiukkua yms..ja kohta varmaan päähajoo korvissa soi ja ihankuin kesto krapula päällä.Viimeyön nukku tosi huonosti.Kamala morkkis kun pinna palaa huudan kovalla äänellä,tiedän huutamisella ei saavuta mitään mutta kun p.e.r.k.e.le keittää :/
 
Meillä alkoi siinä 1,5 kk iässä pientä uhmailua. Mutta jälkeenpäin katottuna itse Uhma ajoittui siihen 2 v 3kk - 2 v 6 kk. Ja se aika oli kaameaa! :p Kyllä se vaan pitää paikkansa mitä ne kasvattajat sanoo, uhman kanssa pärjää säilyttämällä malttinsa, olemalla johdonmukainen ja sitkeydellä.

Ei se tietenkään noin suoraviivaisesti mene, mutta silloin kun jaksoi toimia tuon mukaan tilanne oli hallinnassa. Mutta kyllä meillekin niitä päiviä mahtui useita (kymmeniä), kun huudettiin kilpaa, ei ollut johdonmukaisuudesta tietoakaan, äiti itki väsymystään, turhautumistaan ja voimattomuuden tunnettaan.. Mutta kyllä siitä selvittiin. Nyt odotellaan seuraavan lapsen uhmaa... :whistle:
 

Yhteistyössä