Missä iässä lapsenne ovat alkaneet tupakoinnin?

  • Viestiketjun aloittaja kessuton
  • Ensimmäinen viesti
kessuton
Tässä vain mietin, että missä iässä alkaa ihan oikeasti vahtaamaan, että polttaako nuori vai ei? Nyt ikää meidän sällillä 12v. ja ainakin toistaiseksi vakuuttaa, että ei ikinä aio tupakoida... Toivottavasti näin. Kumpikaan vanhemmista ei polta.
 
vieras
Minun poju oli jotain 5 ku poltti tupakan. Oli uteliaisuuksissaan sytyttäny ukin tupakan ku oli löytäny sen. Poju pistettiin se kans polttaan ja nyt 10v myöhemminkin muistaa miten pahalta se maistui ja mikä olo oli. Vakuuttaa ettei koskaan ala polttamaan. Joistakin tuo nyt varmaan oli lapsen pahoinpitelyä vaan jos se auttaa lapsen pysymään savuttomana niin hyvä vain.
 
12 v ei ole vielä kokeillut ja jos hyvin menee, niin ei kokeilekaan kuten ei äitinsäkään koskaan ole tehnyt. samaa sopii toivoa nuorimmasta, ainakin nyt on vahvasti päihdevastaisia molemmat tenavat ja kummastelevat jotakin 10-11 vuotiasta koulukaveriaan joka polttaa. vanhin kokeili joskus 14-15 v mutta ei ole vuosikausiin nyt polttanut yhtään savuketta
 
aaa
Ylä-asteella poltin silloin tällöin / kokeilin. Lukiosta poltin jo päivittäin. Ja suurimmassa osalla tutuista sama homma. Nykyään juuri kukaan ei heistä enää polta.. Paitsi joskus harvoin viihteellä.
 

Yhteistyössä