Missä aidot Gant ja tommy hilfiger vaatteet on valmistettu??

  • Viestiketjun aloittaja feikkejäkö
  • Ensimmäinen viesti
feikkejäkö
Osaisko joku sanoa? Kirppiksellä niitä on paljon, suunnilleen jokaisessa eri valmistusmaa.

Tehdäänkö niitä vain yhdessä ja ainoassa maassa vai voiko made in lappuja olla monenlaisia>?
 
Non compos mentis
Ai että monikansallinen firma valmistais tuotteita yhdessä ja samassa tehtaassa ja mieluusti USA:n maaperällä? En usko. Eiköhän niissä lue monia eri maita, ei se siihen aitouteen vaikuta.
 
Non compos mentis
[QUOTE="a.p";23747212]voiko lukea esim kiina??[/QUOTE]

Olisin todella yllättynyt, jos ei lukisi Kiina. Tai Bangladesh, Pohjois-Korea, Vietnam tai joku muu vastaava maa, missä voi kivasti pakottaa työntekijät vaikka kirjoittamaan soppari, että itsaria ei saa tehdä, vaikka töissä olisi kamalampaa kuin keskitysleirillä.
 
"vieras"
Meillä on todella paljon molempien merkkien ihan Stockmannilta ostettuja vaatteita. Valmistusmaat vaatteissa samankaltaisia kuin henkkamaukan, Lindexin ja vastaavien pukimissa.

Aitoa ei siis taida tunnistaa valmistusmaasta. Kiinnittäisin huomiota logoon, pesulapun tekstiiin ja vaatteen yleisilmeeseen.
 
Laadusta ne tunnistaa. Ainakin hupparit ja tietynlaiset neuleet, joissakin paidoissa laatu voi hieman vaihdella. Mielestäni aidot on aika helppo erottaa "feikeistä" - itse en myisi hyväkuntoista Gantin / Hilfigerin paitaa kirpputorilla alle 15-20€. Eli alhainen hinta voi epäilyttää...

Päälläni oleva Gantin neule on valmistettu Bulgariassa.
 
"vieras"
No periaatteessa ei voi tunnistaa. Hinta kyllä usein paljastaa aitouden. Joku tehdas on voinut tehdä ihan täydellisiä kopioita. Sellasiin en ole kyllä suomessa törmännyt koskaan. Kiinassa katukaupoista niitäkin löytyy. Suurinosa kopioista on kyllä niin huonolaatuisia että ainakin vaatetusalan ammattilainen ne tunnistaa. Valmistusmaa ei todellakaan kerro onko tuote aito vai ei.
 
vierailija
Ennen vanhaan oli häpeällistä ostaa feikkiä koska se on feikki. Jos ei ollut rahaa tai muuten kiinnostusta maksaa aidosta sitä brändilisää, niin sitten ostettiin jotain muuta. Ainoastaan todelliset juntit kävivät aurinkolomalla ja palasivat feikkituotteiden kanssa. Nyt ihmiset taitavat suhtautua asiaan eri tavalla. On vaan niin tärkeää saada se logo rintaan, että on ihan sama vaikka se olisi tussilla piirretty.

Mitä tuoteväärennöksiin tulee, niiden laatu vaihtelee ihan roskasta todella korkeatasoiseen. Ja hinta sen mukaan. Kiinassa voi mennä feikkimarkkinoille ja käydä valikoimaa läpi ajan kanssa. Esim. Rolexin väärennöksiä on esillä hintavälillä 10-2000 dollaria. Sanomatta selvää lienee, että 2000 dollarin feikki on jo ihan kelpo kello eikä tavallinen virtanen osaa sitä erottaa aidosta. Sama juttu myös vaatteiden kanssa. Halvin t-paita ei ole uutenakaan siisti, mutta paras feikki ei juuri laadussa jää jälkeen aidosta. Hintaero aitoon syntyy brändin arvosta.
 

Yhteistyössä