Mirena-hormonikierukka ja jatkuva vuoto

  • Viestiketjun aloittaja hermot menee
  • Ensimmäinen viesti
hermot menee
Kaksi viikkoa sitten laitettiin kierukka ja siitä lähtien vuotanut runsaasti. Nyt sain Primolut-kuurin. Onko jollain ollut samatilanne, auttoiko kuuri? Tämä on niin sietämätöntä....
 
Mulla vuoti 7kk, sitten lopppui. 3kk vuodon loppumisesta tein raskaustestin, joka näytti +. Lääkärin mukaan runsas vuoto oli tuonut kierukan pois, joka todennäköisesti oli jo alunperin laitettu huonosti.

Lisään vielä, että kierukkavauva syntyi ja sen jälkeen aloitin Qlaira-merkkiset e-pillerit ja olen todella tyytyväinen. Kaikki vuodot loppuivat, myös kuukautiset.
 
Viimeksi muokattu:
"taina"
Siskollani vuosi ensimmäisen puoli vuotta ja meinasi hermot todellakin mennä. Odotus kuitenkin kannatti, koska sen jälkeen vuodot loppuivat kokonaan. Nyt hänellä on jo kolmas hormonikierukka menossa. Ensimmäiset olivat 7 vuotta. Nyt siis käyttänyt yhteensä 16 vuoden ajan Mirenaa ja ollut tyytyväinen.
 
ap....
Joo vuoto normaalia, mutta ei varmaan tällainen johon ei meinaa siteet pitää...Jos jollain vielä primoluteista kokemuksia? Helpottavaa kuulla, että kuukausien vuoto on hellittänyt...
 

Yhteistyössä