Minuakin ärsyttää ja inhottaa


kun tuotteita, kuten tomaatit ja omenat yms. lähmitään ja käpälöidään paljain käsin.

yleensä pyrinkin ottamaan tomaatit kuten omenatkin jos saan ne valmiissa pakkauksessa
joo, tuo hetelmien ym. lähmiminen on ällöö

lisäks mulla tympii eläkeläiset jotka jää porisemaan tukkien käytävät
 
vierailija
Olkaa tyytyväisiä kun teitä ei pyydetä kassajonosta päästyänne piipahtamaan
Viereisessä Alkossa. Pyytäjä antaa teille rahaa mukaan, kun itse on niin juovuksissa ettei kauppaan ole asiaa. Nyt en enää uskalla pukea ylleni t-paitaa, joka antaa minusta liian ystävällisen vaikutelman. Tapaus sattui viime lauantaina noin klo 17 aikaan. Täytynee palata vanhaa käytäntöön, jossa maanantai on paras päivä liikkua julkisilla paikoilla asioilla.
 
vierailija
häätyy kirjottaa sillä taidolla minkä on sattunut saamaan
Etkö aiemmin kertonut, että osaat kirjoittaa hyvin, mutta et halua tehdä niin tällä palstalla? Hävettääkö osallistua tämän palstan keskusteluihin?
Selasin uusinta K&K-srk-lehteä. Etusivulla on ote samasta Anna-lehden jutusta, josta mainitsin tällä palstalla muutama päivä sitten. Lehti on taas täynnä hyvää luettavaa. Tämän viikon teemana anteeksianto ja tunteiden hallinta.
Yritän seuraavaksi löytää keittokirjastani yhden reseptin. Katsoin putkeen brittisarjan, jossa syötiin ystävänpäivänä
pataruokaa, ja alkoi tehdä mieli vastavaa ateriaa. Helpommalla pääsisin googlella kuin kirjaa selaamalla. Osallistuin kauan sitten satunnaisotantana johonkin tutkimukseen ja sain palkkioksi lahjakortin, jolla ostin tuon kirjan.
Nykyään kutsuja tutkimuksiin tulee harvoin, ja jos tulee, en enää halua osallistua.
 
vierailija
joo kassalla halutaan etuilla kun ei jaksa jonottaa ja sitten jäädään juoruamaan kassan päähän jonkun kanssa toisten tielle. kyllä siinä jaksetaan seisoa
Niinpä. Vielä ärsyttävämpää kuitenkin on, että ne jää juoruamaan sen kassahenkilön kanssa ilman kiireen kierää välittämättä, vaikka olis millainen jono. Mutta alkuperäiseen kommenttiin komppaan myös, että on ällöä, että niitä hedelmiä klähmitään mielin määrin. Siksi pesen ja kuorin kaikki hedelmät ja vihannekset mitkä voi.
 

Yhteistyössä