Minne on kadonneet NUK:in nokkamukit kaupoista???????

  • Viestiketjun aloittaja helphelp
  • Ensimmäinen viesti
helphelp
Etsin Prismasta, citymarketista, säästöpörssistä ja hongkong:ista Nummelasta mutta mistään ei löytynyt. Meillä on yksi NUK:in nokkamuki ja se on ehdottomasti paras nokkamuki mitä on. Meidän 1v1kk lapsi on siirtymässä tuttipullosta nokkamukiin ja tahtoisin ostaa noita lisää. Esim. prismassa ja citymarketissa oli kyllä hyllypaikka noille, muttei yhtään nokkamukia jäljellä.

Yritin netistäkin etsiä mutta löysin vain tämän sivun missä niitä on: (hintaa on 2krt enemmän kuin prismassa/citymarketissa) NUK Learner Bottle harjoittelu(nokka)muki - Rehashop - Tuotteet

Tarveisin ainakin 5 nokkamukia, kun en noita jaksa pestä jatkuvasti. Meillä on käytössä allergioiden takia neocate maito ja sitä on tosi hankala saada pois pulloista/nokkamukeista. Niitä pitää liottaa tosi kauan kuumassa vedessä yms. Tuo maito on käytössä 2v ikään asti
 
"vieras"
Oisko maahantuoja lopettanut tai jotain. Citymarketissa ja Stockalla oli noita vielä kaksi kuukautta sitten, mutta tosiaan ei niitä kyllä enää edellisellä Stockakäynnillä enää ollut, kuten ei mitään muitakaan Nuk:n tuotteita. Olisin tutteja ostanut, mutta kun ei ollut niin ostin muita. En kuitenkaan edes hiksannut ajatella asiaa sen kummemmin.
 
"Ullis"
Meillä ei ole NUKin mukeja ollut - oisko niissä ollut BPA:ta, jolloin ne on kiellettyjä nykyään. En muutakaan syytä keksi.

Meillä on käytössä täällä alimpana näkyvät kaksi Jane-nokkamukia: http://kidster.fi/tuttipullot-ja-nokkamukit
Tykkään tosta kalliimmasta enempi mutta tuo halvempikin toimii hyvin. Ei oo vaan yhtä nätti. :)
 
"..."
[QUOTE="Ullis";25097149]Meillä ei ole NUKin mukeja ollut - oisko niissä ollut BPA:ta, jolloin ne on kiellettyjä nykyään. En muutakaan syytä keksi.

Meillä on käytössä täällä alimpana näkyvät kaksi Jane-nokkamukia: Tuttipullot ja nokkamukit : KIDSTER, Lastentarvikkeiden ja turvaistuinten asiantuntijasi!
Tykkään tosta kalliimmasta enempi mutta tuo halvempikin toimii hyvin. Ei oo vaan yhtä nätti. :)[/QUOTE]

Ei ole. On testattu ja turvallisia.
 
helphelp
Harmi ettei täältä Nummelasta noita enään löydy :( Pitäis kai lähtee hesaan asti etsimään....

Meillä on ollut muutama nokkamuki missä on se ihme venttiili systeemi. Ne on hankalia ja ikävä pestä... Tuo neocate "maito" on tosi rasvaista ja siksi vaikea saada pestyä pulloja/nokkamukeja vaikka huuhtelisi ne ensin kylmässä vedessä. Aika usein keitän ne vielä.

Tosi tyhmää jos noiden NUK nokkamukien valmistus on lopetettu. Ovat tosiaan parhaita
 
Julii
Hesaan ei kannata tulla Nuk pullojen takia, koska ne on loppuneet täältäkin.

Suomessa joku nettikauppa rehashop.fi vielä myy niitä toistaiseksi ainakin, hieman kalliiseen hintaan, ja ulkomaisista verkkokaupoista löytyy puolet halvemmalla.
 
"mamma"
ei noiden nuk- pullojen ja tuotteidenvalmistusta ole lopetettu. saksasta tilaamalla netin kautta saa edelleen ja tosiaan tuolta rehashop-verkkokaupasta vielä suomestakin. niiden maahantuonti vain on lopetettu eli tavan marketeista niitä ei enää saa. meilläkin ollut käytössä pitkään jo ja nyt jätettiin pois kun lapsi puri nokat rikki. tilasin kakkoselle joka on vielä masussa ;) ) tuolta rehashopista uusia tuttipäitä, odotellaan tuleeko..

kiitos vinkistä "Ullis", kokeillaan tuota Jane-mukia koska siitä muksu tuskin puree nokkaa rikki ;) Kokeiltiin tässä Aventin nokkista jossa on joku venttiilisuoja, mutta se fuskaa koko ajan ainakin siitä nokan ja pullon kierrekorkin välistä maitoa (siis siitä välistä kun erillinen nokkaosa napsautetaan kiinni korkkiin)..
 
"mamma"
http://www.kultapieni.fi/nuk-nokkamuki-150ml-silikoninokalla-disney-p-1123.html

tilasin tuolta (reahashopissa ei ollut enää) tuttipäitä, tuossa linkissä noita pulloja aloittajalle, joskin kalliimpia kuin olivat kaupassa.
 
Nokkapullofaneille tiedoksi
Kirjoitin asiasta kyselyn suoraan valmistajalle ja n. 10 min myöhemmin sain soiton uudelta maahantuojalta. Nokkapullot ovat jo matkalla Suomeen! Menee hetki, ennenkuin näkyy taas Markettien hyllyillä, mutta nettikauppoista alkaa saada taas nopeammin! Ei siis syytä paniikkiin!
 
"petra"
Luin tuolta vauva.fin sivuilta jutun missä kerrottiin että bpa on kieletty aine nykyään suomessa tuttipulloissa/tuteissa
http://www.vauva.fi/artikkelit/1045/bpa_kiellettiin_tuttipulloissa
 
"Hepe"
Sataman lähellä olevassa Rimissä myynnissä NUK:in nokkamukeja. Viime vkl ostettiin NUK:in juomapullo ;-) Olis vaan tarvinnu tajuta ostaa myös niitä silikonisia nokkaosia...luonnonkumiset ei oo meidän kääpiön mieleen...
 
Piti ihan googletella että löytyykö näitä mistään enää! Meillä 2 mukia ja nokat purtu rikki! Ei olla löydetty mistään näitä ja niitä nokkia siihen! Haluan näitä ehdottomasti lisää! Mahassa yks käyttäjä tulossa lisää :D
Kiitos tiedosta kaikille!
 
"mamma"
http://www.kultapieni.fi/nuk-nokkamuki-150ml-silikoninokalla-disney-p-1123.html

tuolta ylempää ite laittamani linkin siirrän.. tuolta löytyy!
toki jos niitä on tulossa takasin myyntiin vielä joskus kuten joku kertoi.. hyvä juttu ois.
 

Yhteistyössä