minkäväriset seinät teidän eteisessä?

  • Viestiketjun aloittaja eteinen
  • Ensimmäinen viesti
Valkoiset. Vaikka kuinka yritetään tunkea värejä joka seinälle sisustusohjelmissa, niin siltimin meidän kämppä näyttää hyvältä, kun seinät ovat vain valkoiset. Valoisaa ja avaraa, luo rauhaa meidän roinamäärille.

Eteisessä on petroolinväriset portaat eli värit tulee meillä jostain muusta.
 
Jotain vinyylitapettia(?),tiiliseinää esittää. Tarkoitus repiä alas ja maalata jotain raikkaampaa kuten turkoosia tai pinkkiä että olisi räväkkä sisääntulo kun muuten meillä on aika hillittyä ja vaaleaa =)
 
vieras
No ensimmäisessä eteisessä on sormipaneeli joka on 40 vuodessa tummunut about pyökiksi, 3:lla seinällä on persikanväristä maalia. Toinen eteinen on kokonaan sormipaneelia ja samaa sävyä kuin ekassa eteisessä, toisesta eteisestä nousee portaat ylös ja seinät on harmaansiniset.
 
ap
maalasin tänään Meidän uuden kodin eteisen/ aulan seinät ja en oikein tykännytkään väristä. tuli sellaiset vaalenaliilat muta silti jotenkin liian tummat ja nyt harmittaa:( olisin halunnut sellaiset harmaanvalkoiset ja sävy siltä näyttikin kaupassa ja purkissa mutta kun vetäsin seinään näyttää vaaleanlilalta.
 

Yhteistyössä