minkäslaisissa ulkovaatteissa teidän muksut kulkee tulevan talven?

"vieras"
Five Seasonin talvipuvut on kaikilla kolmella. Nuorimmalla (tyttö) on haalari, jossa päävärinä violetti, lisäksi mustaa ja hiukan valkoista. Keskimmäisellä tytöllä on violetti takki, jossa helmassa kuvio sekä mustat housut. Vanhin on poika ja hänellä on musta,valko, harmaa takkia ja mustat housut. Kaikissa täysi vedenpitävyys.

Lisäksi kakkospukuina viime talviset Raiskin kaksiosaiset puvut sekä kuopuksella viime talven FiveSeasonin haalari sekä keskimmäisen tytön vanha Raiskin kaksiosainen.
 
[QUOTE="vieras";22106279]Five Seasonin talvipuvut on kaikilla kolmella. Nuorimmalla (tyttö) on haalari, jossa päävärinä violetti, lisäksi mustaa ja hiukan valkoista. Keskimmäisellä tytöllä on violetti takki, jossa helmassa kuvio sekä mustat housut. Vanhin on poika ja hänellä on musta,valko, harmaa takkia ja mustat housut. Kaikissa täysi vedenpitävyys.

Lisäksi kakkospukuina viime talviset Raiskin kaksiosaiset puvut sekä kuopuksella viime talven FiveSeasonin haalari sekä keskimmäisen tytön vanha Raiskin kaksiosainen.[/QUOTE]

Urheiluliikkeestäkö saa ko merkkiä? mikä on hinta, kestääkö kulutusta. five season siis.
 
x
Viime talvena ostetuissa ReimaTec-vaatteissta. Henkselihousut ja takki molemmilla. Goretex-hanskat ja Eccon kengät. En voi sietää lasten ulkoiluvarusteita, jotka ei pidä vettä. Miksi turhaan tehdä elämä itselle hankalaksi....
 
molemmille on kaksi pukua, mutta uskoisin että koot ei kaikissa mene ihan nappiin (alelöytöjä). Elikkä esikoiselle on Jonathanin 2-osainen puku ja Remun haalari. Kuopukselle on Småfolkin haalari ja Ticket to heaven haalari. Kuopukselle on huudettu huutiksesta Tepsun talvikengät. Esikoiselle ei ole ostettu vielä talveksi kenkiä lainkaan.
 
Suzyanne
Reimatec-haalari, Elloksen fleecevuorinen, kokonaan kurahousukangasta oleva sadehaalari loskakeleille, sekä seuraavaa kokoa oleva Remu-haalari. Ai niin, lisäksi vielä Legon kaksiosainen toppapuku.

Aika paljon on vaatetta, mutta alunperin oli tuo Remu ja Lego kokoa 92 sitten tajusin että ne ovatkin vielä liian isot, ja hommasin nuo ensiksi mainitut, pienempää kokoa. Nuo isommat saattavat mennä jopa seuraavana talvena.

Käytettynä olen kaikki hankkinut, kaverilta Reimatec, muut kirppikseltä.
 
"sama"
Urheiluliikkeestäkö saa ko merkkiä? mikä on hinta, kestääkö kulutusta. five season siis.
Urheiluliikkeistä saa ja hinta on huokeampi kuin esim. Raiski (sitä myös urheiluliikkeistä) tai reimatec. Raiski siis samaa hintaluokkaa kuin Reimatec. Kulutuksenkesto ja vedenpitävyys on ihan huippu. Ei kertakaikkiaan mitään moitittavaa. Kokemusta sekä talvi- että välikausivaatteista.
 
"mä"
Tytöllä on ihana Ticketin kirkkaan keltainen talvitakki ja siihen mustat toppahousut lisäksi Malan lila kukkahaalari . Pojalla on Ticketin kahdet toppahousut ja toppatakki .
Molemmilla on lisäksi edellistalven jämät käytössä niin kauan kun mahtuvat päälle.
 

Yhteistyössä