Minkäs laisilla autoja tääl perheet omistaa???

  • Viestiketjun aloittaja Mikezzu
  • Ensimmäinen viesti
Mikezzu
et onko hommattu jo uus vai onko tyydytty vanhaan palvelijaan??
ja jos on hommattu uus auto niin minkä laisen, ikäsen??
ja mikä ois teidän mielesä semmonen hyvä perhe auto?
itel on tommonn neli ovinen hyvässä kunnosa oleva opel omega A ja olen kohta siinä tuloksessa et en vaiha sitä mihinkää kun luulen et pärjätään sillä. :wave:
 
jyräys
Meillä on -02 5-ovinen Yaris ja ei kyllä vaihdeta lapsen takii. Nyt on muutenkin lapsi jo 3v ja hyvin on pärjätty. Tärkeimmät syyt auton valintaan oli
A) turvallisuus
B) pieni, jotta vaimokin uskaltaa ajaa
C) pieni kulutus

Ja on kyllä muutenkin oikein hyvä auto noin niikuin tehoilta ja tiloiltansa, kun kuitenkin pikkuautosta puhutaan. Ei sillä mitään kauheita määriä tavaraa tai ihmisiä kuljetella kokonsa takia, mutta ei oo tarviskaan.
 
Mikezzu
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.12.2004 klo 21:18 NeitiNasu kirjoitti:
Ostettiin uus, farmari volvo. Vm -01. Hyvä auto on, ehdottomasti. Paljon tilaa (verrattuna pieneen kolmioviseen mazdaan joka meillä oli tätä ennen).


(ja anteeksi että tunkeilen isien puolelle) :wave:

no ei se mitään vuoroin "vieraissa" tunkeidutaanhan me joskus naistenki puolelle mut enimmäkseen lukemaan...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.12.2004 klo 22:33 määä kirjoitti:
IIta, mikä koira teil on? :)
Meillä on seropi...
eli sekarotunenpiski... :LOL:
siinä on mustaaterrieriä, leonbergiä ja saksanpaimenkoiraa.

Täysin musta karvakasa, säkä 70-80 cm ja painoa jotain 40-50 kg.
semmonen pikkunen sylikoira... =)
 
Sanna80 harmailee
Meillä oli ennen Opel Kadett vm. 87 ja sitten kun alettiin lasta suunnitella, vaihdettiin Subaru Legacy farmariin (-91). Vanha pska tuokin, mutta isompi ja farkku on ihan ehdoton kun aika paljon reissataan ja tavaraa pitää mahtua mukaan!! Iso auto myös tuo turvallisuuden tuntua. Seuraava toivottavasti on farmari Volvo.
 
minäkin pistän nokkanin isäntien puolella.. =)
meillä on vm 99 oleva toyota corolla, farmari, ei mikään hirveä tilaihme, mutta onhan tuota sovittu koiran kans ajelemaan, saas nähä miten käy sit jos perheenlisäystä tulee..
on muuten hyvä ajettava. :D
 
Symbio
No miul o semmonen kasivitonen kakkoskoppanen kolopallo :ashamed: (-85 MK II Golf 1.3l) sillä pääsee pisteestä A->B mutta pikkuhiljaa rupee kyrpiin ne "pikkuviat" ajattelin kohtapuoliin hommata uuden kolopallon(kahta en vaihda toinen on Golffi ja toinen on naisystävä ^^)..Parempi kuntoisen ja MIELELLÄÄN 1.8l/2.0l GTi...

 
Kylläpäs kaikilla on uudet ja hienot autot... Meillä on Vento 1.8i -96 ja hyvin silläki kerkee kauppaan ja kaikkialle. Farmari ei sovi meidän perheen tyyliin, joten semmosta ei hommata, vaik laps onki tulossa! :D
 

Yhteistyössä