Minkärotuisia koiria teillä on? (laita kuva)

http://irc-galleria.net/view.php?nick=JuiceFani&image_id=71365858

Tuossapa meidän elukka. Isä rotikka, emä labbis-karhukoira.
Irc-galleriassa lisääki kuvia ja myös edesmenneestä rakkaasta koirasta, siitä vanhasta muorista jos joku sattuu muistamaan.

Ihana se dalmissekotus jonku vieraan. Ja sit aika söpö se villakoiraterrierimix. Ja mielenkiintonen on kyllä tuo ranskanbulldoggikarhukoira. Ihan ku olis vähä aikaa sitten keltasessapörssissä joku ton tyylinen.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja kunnon kinttaat:
Alkuperäinen kirjoittaja MargeSimpson:
Alkuperäinen kirjoittaja kunnon kinttaat:
MargeSimpson:no tässä eräskin kerta käytiin neitiä juoksuttaan semmosella aukealla ja aivan onnessaan veti satasta menemään.sanoin aika moneen otteeseen että sievästi,ja sekunnin se sen aina muistiki,oli aika liukasta eikä onnistunukkaan jarruttaan niinku oli ilmeisesti suunnitellu-->tuli suoraan takaapäin mun polvitaipeisiin ja molemmat lennettiin aikamoisessa kaaressa puskaan...voin kertoa ettei oo kiva ku tommonen vasikka tulee päin.. :whistle: mutta erinomainen unikaveri se ois jos sen vaan viekkuun ottas...
Auts! Joo voin kuvitella, ei kovin pieni koira :D Koheltajat on kyllä hauskoja, esim. tuo meidän likka :whistle: Kaikki luulee sitä menon ja intoilun perusteella pennuksi.
innolla odotan josko semmonen "aikuistumispäivä" kurkkis jossain tuolla nurkan takana... :D

Sitä aikuistumispäivää saat odottaa! Sitä ei meinaan tule!!! Hassutukset, perushepulit yms. kuuluu luonteeseen ; ) nimimerkillä kokemusta on doggi x3
 
vieras
Kunnon kinttaat: Vielä piti lisätä, että siinähän se dogin loistavuus piileekin! Täydellisen yllätyksellinen ikuinen pieni riiviö joka on kuitenkin lempeä jättiläinen : )
 
Nakukekkuli Kiinanharjakoira.. Profiilissakin on yksi kuva meitin vanhasta mummosta. :heart:

Ressukka "ihan hajalla" kun joutui monena päivänä mallivauvaksi.. :D


Ja tässä kesän tärkeintä hommaa eli auringonottoa mitä erilaisimmissa asennoissa.
 

Yhteistyössä