Minkälaiset matkarattaat puolivuotiaalle Teneriffan matkalle?

Mitkä rattaat olette kokeneet hyviksi pienelle vauvalle ulkomaan matkalla? Lähinnä ajattelen sitä mitkä suojaisivat parhaiten auringolta ja olisivat tukevat nukkua. Meillä on yhdet Peg Peregot vanhempaa mallia ja minusta kiikkerät jos noja on makuuasennossa. Kukaan lapsistamme ei ole ollut näin pieni kun olemme olleet reissussa, jotenvinkkejä kaivataan. Lähdemme marraskuussa Teneriffalle.
 
mä ehkä ottaisin helposti kasattavat yhdistelmävaunut, koska loppujen lopuksi lentokoneessa menee isompikin paketti ihan helposti. Jos menisin katselemaan jotain nähtävyyksiä tai shoppaiilemaan, ottaisin lapsen kantoliinaan tai -reppuun.

Meillä itsellä on brio zenit- kuomurattaat, joissa selkänojan saa ihan alas, ja meillä oltiin niitten kanssa reissussa (Riiassa) nelikuisena. Mutta ovat suunnilleen saman kokoiset kasattuna kuin meidän emmaljungan yhdistelmätkin.
 
Isopyöräiset perusmatkarattaat (Carena ja Emma) ovat meillä olleet kaksi kertaa ulkomaanmatkalla. Ekan kerran, kun poika oli 6 kk ja toisen kerran 1,5 v. Niissä on vauvan hyvä nukkua.

En kyllä lähtisi yhdistelmävaunujen kanssa reissuun, eiväthän ne edes mahdu takseihin ja ovat kaupoissa tosi kömpelöt. Tiukkaa teki esim. Egyptissä ja Kiinassa saada nuo matkarattaatkin takseihin, saati sitten yhdistelmät...
 
Hei,

Me olimme keväällä reissussa noin 8kk:N kanssa ja mukana oli Cragon matkarattaat. Nyt jos lähtisin uudelleen pienemmän kanssa, niin ottaisin ehdottomasti kunnon yhdistelmävaunut. Ovat paremmat lykkiä ja kyllä niissä uni on parempaa ja syvempää kun avoimissa matkarattaissa. Koneessakin menee samalla vaivalla isommat vaunut.
 
Pajupilli, miten perustelet sen, että uni on vaunuissa parempaa ja syvempää kuin matkarattaissa? Ei kai mikään estä laittamasta vauvalle esim. makuupussia tai kantokoppaa matkarattaisiin ja harsoa näkösuojaksi? Meillä ainakin poika on nukkunut aina ihan samalla tavalla riippumatta menopelistä...
 

Yhteistyössä