Minkälainen paikka Turku on?

ihana paikka :D

jos oisitte tulleet viime viikonloppuna niin ois ollu keskiaikaset markkinat. onhan täällä nähtävää, saaristo (jonne pääsee helposti silja europaa pienemmillä paateilla), turun linna, aurajoen rannat ravintolalaivoineen, seikkailupuisto lapsille, käsityöläismuseo, kuralan kylämäki, muita museoita, tuomiokirkko....
 
No onhan täällä, Caribiassa jos tykkää kylpemässä käydä, se on hieno paikka. Turun linna, Tuomiokirkko.. Maauimaloita, seikkailupuisto. Kyllä niitä riittää, riippuu lasten iästä mistä tykkäävät jne.. Tosin nyt puhuin vaan Turusta, jos olette Naantaliin Muumimaailmaan menossa niin Naantalissakin on monta hienoa paikkaa missä kannattaa käydä!
 
Ollaan yötä semmosessa sokos hotelli hamburger börs.. menikö oikein..? No sanoi puhelimessa että on turun kauppatorin vieressä. Kahden päivän lippu muumimaailmaan, mutta ei sinne nyt mennä kuin yhtenä päivänä, jos sitä Turkua katselis.
 
No meillä ainakin lapset ovat tykänneet. 4v ollut kaksi kertaa ja 2,5v kerran, oikeestaan se on enimmäkseen sitä muumien halailua mutta tosi kiva paikka kun sai kierrellä eri paikoissa katsomassa mörön luolaa, muumipapan laivaa ym. Ollaan tykätty. Ja lopuksi käyty siinä teatterissa katsomassa esitys, syöty eväät ennen kuin lähdetty kotiin. Ja rattaillakin pääsee kulkemaan, vaikka jotkut kohdat ovat hieman haasteellisempia! =)

Niin ja Börs on ihan kauppatorin kupeessa, siitä on lyhyt matka esim. Tuomiokirkolle ja jokirantaan.
 

Yhteistyössä