Minkäikäisenä lapsi on siirretty laidattomaan sänkyyn?

Meidän 3v10kk ikäinen neiti nukku n.2v. asti pinnasängyssä ja siitä viime viikonloppuun asti lastensängyssä, jossa kiersi laidat/pinnat matalammat vain kuin pinniksessä niin että pääsi itse sieltä pois. Sitten yksi ilta sano, että haluaa tavalliseen isojen sänkyyn, kun meillä oli se sänky neitiä odottamassa tuolla miehen työhuoneessa. Nyt viikon nukkunu siinä ja hyvin on mennyt.
 
LeenaK
Hmmm, meillä ollaan vissiin ylisuojeltu lapsia - tosin hyvin levottomasti nukkuvia lapsia. Pinnasänkgystä on siirrytty jatkettavaan, jossa vielä on laita pääpäässä, poika siirtyi siitä ihan laidattomaan 5,5v iässä, tytsy joka on nyt 4v1kk nukkuu edelleen laidan kanssa. (ja joo, ainakin kesällä vielä putoili jos ei ollut laitaa)
 
Tulilatva
Meillä tyttö 2v 7kk on vielä pinnasängyssä, koska mahtuu olemaan :) Tässä piakkoin laitetaan lastensänkyyn, ainakin osittain laidalliseen. Koska ei toista lasta ole ollut tarvitsemassa pinnasänkyä, tämä järjestely on ollut ok :)
 
Meillä
Tyttömme 2v4kk nukkunut pari viikkoa jo jatkettavassa ja hyvin on viihtynyt, ei ole kaivannut pinnasänkyyn eikä tippunutkaan, on vaan tyytyväinen kun on oma ihan oikea sänky.. Ilmeisesti tottunut hoitopaikassa ja mummolassa jo ajat sitten nukkumaan ilman pinnasänkyä, me vaan arasteltiin, mutta ei ole lähtenyt sängystä vaeltelemaan pois keskellä yötä !
 

Meidän tytsy on nyt 2v5kk ja nukkuu edelleen pinnasängyssä. Mahtuu vielä jonkin aikaa siellä nukkumaan pituutensa puolesta. Itsellä jotenkin huojentuneempi olo , kun tietää lapsensa olevan "turvassa". Vanhemmat lapset ovat olleet kovin pyöriväistä sorttia, ja muistankin heidän molempien pudonneen lattialle keskellä yötä. Keskimmäinen joka on kohta 6v, putosi tässä jokunen vko sitten sängystään, kun pyöriskeli. Olenkin laittanut petarin alle tyynyjä kohottamaan "reunaa"... ja se toimii hyvin. :D
 

Yhteistyössä