Minkä värinen on kotisi?

  • Viestiketjun aloittaja aapeeee
  • Ensimmäinen viesti
vieraskin.
Olkkarin pöytä ja tv-taso kirsikalla petsattua koivua, kirjahylly kirsikan väristä lastulevyä sotkasta, sitten on vielä lisäna pyökkilastulevyhyllykkö, musta nahkasohvakalusto, harmaa kangasdivaani, beige matto, pyökkilastulevy tietokonepöytä. Iloinen sekamelska. Ei osata sisustaa. Yritään pitää muuten vain koti käytönnöllisenä ja siistinä
 
Pin
Kaikki on joko harmaan joku sävy tai valkoinen. Aika neutraalia siis värimaailmaltaan ja aika klassisen romanttista tyyliä. Pikkutavara voi sitten olla jotain värikkäämpää, esim lilaa, vaaleansinistä, pinkkiä jne.
 
En jaksa luetella värejä... Meillä on tumma sisustus olohuoneessa. Aidot villamatot ovat punasävyiset, keventäväninä väreinä on vihreää ja vaaleanpunaista. Iso kirjahylly on valkoinen...
Kokeiltiin joskus valkoista värimaailmaa olohuoneeseen... SIlloin ostettiin mm. valkoinen kirjahylly ja hankittiin sohvaan valkoinen päällinen... Ei ollut meidän juttu... vähitellen huomattiin, että asia kerrallaan palattiin tummaan värimaailmaan. :)
 
"hmmh"
Sohva on ruskea, sohvatyynyt vaaleanruskeita/tummanruskeita/valkoisia, matto beige/valkoinen, tv taso valkoinen, pikkupöytä valkoinen, pienet lamput jalastaan valkoisia ja varjostimet vaaleanruskeita. Verhot beiget. Tykkään pellavasta. Seinät valkoiset.
 
Nap
Valkosta, tummanharmaata ja mustaa. Ja täysin muuhun sisustukseen sopimaton puun värinen telkkaritaso, se menee samantien vaihtoon kun löydetään mieleinen.

Olkkarin seinät olis voinu tietenkin muullakin värillä maalata, mutta koska meni talon piikkiin, niin ei kehdattu mitään repäisevää ottaa. Onneksi sentään saatiin valita se valkoisen sävy, ettei ole sitä kamalaa maalarinvalkosta.
 
Mattona vallillan turkoosi/harmaa ( keltasta hivenen?), sohva tumman harvaa divaani ja valkoinen nojatuoli. Valkoinen vitriini ja pähkinän ruskea tv-taso ( menossa vaihtoon ), verhot on kelta-valkoiset ( kukkia ).
 
nimimerkki?
Kirkas valkoinen tapetti vaalealla kuviolla. Koivuparketti. Korkeakiiltovalkoiset huonekalut, paitsi sohva on musta. Valkea matto ja vaalean turkoosit verhot ja samaa sävyä sohvatyynyt ja torkkupeitto.
 
Koko asuntoni on ihan mauttomuuten asti täynnä vain oliivinvihreää. Puiset huonekalut ovat tummanruskeita, ja satunnaisesti löytyy muutakin ruskeaa. Pukeudun myös vain noihin kahteen väriin ja joskus johonkin mustaan.
 
ork
Puiset huonekalut ovat männyn värisiä (miehen itse tekemiä), sohvat beiget, tekstiilit turkoosia (matto), vaaleaa oliivinvihreää, sitruunankeltaista (verhot), limeä, jonkin verran myös aniliininpunaista. Myös koriste-esineet ja lasikulhot ovat värikkäiktä. Aika iloisen näköinen on meidän olkkari, mutta tykkään väreistä ympärilläni, kun itse olen vähän ankea.
 
"Niina"
Meillä on valkoista suurinosa ja tehostevärinä lemppariani eli oranssia hitusen ja pieninä annoksina. Pojanhuoneessa yksi seinä vedenvihreää ja tytön huoneessa vaaleanpunainen seinä.
 

Yhteistyössä