Minkä merkkisen digiboxin omistat? vai onko sinulla digitv?

vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Humaxin digiboksi löytyy.
Ei välttämättä vielä tarvitsisi kun on kaapeli mutta joululahjaksi tuli.
Humax Digiboksi CX-FOX C

. Kaapelivastaanottoon
. Kortinlukija maksullisia tv-kanavia varten
. Teksti-tv 400 sivun muistilla . 2 x Scart
. Täysin suomenkielinen . 7 vrk:n helppo-
käyttöinen ohjelmaopas . 2 vuoden takuu

Hinta: 99.00



 
Saimaanrannan äippä
Meillä olkkarissa humax, makkarissa sony ja asuntovaunussa nokia.
Humax on kortillinen perusboxi ja toiminut hyvin. sony on muuten hyvä mutta ei toimi telkkari samalla kaukosäätimellä ku ei ole saman merkkinen. Nokia on taas ehdoton asuntovaunuun kun on 12V järjestelmä ja sekin on toiminut ilman moitteita, mutta nokialaisissa on ollut sellaisia ongelmia että on verkkolaite mennyt pimeeksi ja on joutunut ostaa uuden muuntajajohdon.

Mieheltä kun kysyn ni mikä on hyvä perusboxi ni vastaus on humax ja topfield 6000.
 
tossuliini
meillä humaxin digiboxi ja vielä pitäisi ostaa toinen mutta siirrän sen ostoa vielä kun ei tota makkarin telkkua muutenkaan niin kauheesti katota niin ei ole sillai kiirettä, oon aatellu tohon olkkarin telkkua varten ostaa uuden saman merkkisen mitä telkku on (philips) ja laittaa ton vanhan makkariin, mies meillä ehdotti noin eikä mitenkään huono idea olekaan
 
meillä on topfieldin tallentava ja on tosi hyvä.kahta ohjelmaa voi tallentaa samaanaikaan ja kolmatta katsoa,ja nauhotus tapahtuu yhtä nappia painamalla,siis tosi helppoa.ja livekuvaa voi kelata taaksepäin jos joku kohta meni vähän ohi,ja paljon muita herkkuja,suosittelen. =)
 

Yhteistyössä