Minkä kanssa syöt kreikkalaista jogurttia

  • Viestiketjun aloittaja yoghurt
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Nyt menee tomaatti-kikhernemössön kaverina. Laitoin jogurtin sekaan oliiviöljyä ja valkosipulia, kun en jaksanu oikeaa tsatsikia väkertää... se ois vaatinut kurkkua ja raastinrautaa.
 
"Kifa"
Lidlin hedelmäpähkinämyslin tai muun vastaavan missä on oikein paljon rusinoita ja hedelmänpaloja (tuo Lidlin mysli on parasta löytämääni). Tai hunajan tai pakastemustikoiden.
 
"a p"
[QUOTE="a p";28992699]Onkohan tuossa Lidlin kreikkalaisessa jogurtissa liikaa hiilareita, näkyy olevan 3,2/100 g?[/QUOTE]Ajattelin siis että kun meinasin kokeilla karppausta, pitkään jo kiinnostanut. Mutta eikös tuo ole just sitä mitä karppaajat muunmuassa syö. No oli miten oli niin hyvää tuo on :p
 
Marjoja ja hedelmiä. Yleensä vadelma-mustikka tai vadelma-banaani, joskus sellainen mustaherukka-sekamarja. Heitän joukkoon myös vähän pinjansiemeniä.

Paitsi että se kymppiprosenttinen alkoi jo ähkyttää ja nykyään kyllä syön ihan sitä pariprosenttista, joka ei periaatteessa kai mitään kreikkalaista enää ole. Varmaan silloin tällöin menisi jälkiruokakulhossa mutta on se tujua...
 
Kannattaa muuten ottaa huomioon, ettei se kreikkalainen jugurtti todellakaan ole mitään terveysruokaa - karppaajalle tosin sopii. 10% jugurtissa on kaksi kertaa enemmän kaloreita kuin samassa määrässä rahkaa ja vain puolet proteiinia. Siihen kun heittää myslit päälle, niin annoksessa on sellainen 500kcal.
Hyväähän se toki on ja jos ei ole painon kanssa ongelmaa niin sitten sopii hyvin ruokavalioon. Moni nimittäin luulee, että se on sama asia kun söisi rahkaa... Yhdestä annoksesta (2,5dl) saa jo sen määrän rasvaa mitä päivässä suositellaan kokonaissaanniksi!
 

Yhteistyössä