Minkä ilmavaivalääkkeen olet kokenut parhaaksi?

Tuossahan se kysymys jo tulikin.... Cuplatonta ostin jo, mutta vaikea sanoa, onko ollut apua. Hankalaa on ainakin se, että pitää ennen jokaista ruokailua sitä antaa ja se ei aina käy helposti kuukauden ikäisellä vauvalla :whistle:
 
Me annettiin kans ensin Cuplatonia, kun se oli kaikkein tutuin, mutta tehokkaaksi ollaan sittemmin todettu Disflatyl. Sitä pitää antaa aika paljon kerralla, mutta esim. me annetaan 10 tippaa aamuin ja illoin ja hyvin on pelannut. Myös Rela-tipat olivat kokeilussa, mutta jotenkin tuntuivat turhilta.
 
meillä annettiin ensin Rela-tippoja mut ne ei auttanu yhtään. Cuplaton sitten auttoi meillä hyvin ja sitä annetaan edelleen poitsulle (6kk) ennen nukkumaan menoa ja joskus päivälläkin
 
Meillä Rela-tipat ja Cuplaton eivät auttaneet mitään. Disflatyl-tipat auttavat jonkin verran. Täyttä annosta ei voida antaa kun vauva alkaa oksentelemaan, mutta aamuin ja illoin 10 tippaa sietää ja paukut tulevat paremmin ulos ja itkua on vähän vähempi =)
 
Meillä kans kokeiltiin Rela-tippoja ja Cuplatonia eikä näistä ollu mitään hyötyä.. päinvastoin, Cuplatonista oksentaminen lisäänty huomattavasti. Sitte tietenki jätin itteltä kaikki ilmavaivoja keräävät ruuat pois kunnes sain terkkarilta todella hyvän vinkin... annoin vauvalle iltasella 1tl asidofilus-piimää lämmitettynä..Tottakai olin aluksi todella epäluulonen tästä asiasta, mutta kokeilun jälkeen yllätyin kyllä positiivisesti... Yleensä meni noin vartti jonka jälkeen poika nukku todella hyvin ja pierutkaan ei vaivannu.. eli tämä koettiin meillä hyväksi niinku myös monessa muussaki perheessä ;)
 
cuplaton ollut käytössä n. kuukauden ja hyväksi olen sen kokenut. Poika ei kiukkua enään mahaansa eikä pylly rupaja niinkuin ennen niiden käyttöä. Muita en oo kokeillut. Rela tippoja senkään takia en ole kokeillut kun poitsulle ei käynyt d- vitamiini tipat ja ne rela- tipathan on öljypohjaisia.
 

Yhteistyössä