minkä ikäisille ootte hommanneet viellä kaksosrattaat?

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
Meillä ikäeroa tulee melkein päivälleen 2 vuotta, jos vauva saapuu "ajallaan". Tuplat on hankittu, Brio Double Wave... saa nähdä, tuleeko käyttöä... Luulisin että ainakin puolisen vuotta ovat tarpeen, tuo esikoinen osaa ja jaksaa kyllä kävellä, mutta matkanteko on NIIN hidasta...
 
No ei oo tarvinu hommata, kun ikäero niin suuri omilla mutta vastaan kuiten kysymykseesi:
Hommaisin, jos tiedossa olisi paljon kävelyä ja pitkiä matkoja. Kaikilla kun ei autoa käytössä ja ainakaan meillä ei julkiset kulje niin että paljoakaan käyttäisin.
 
mama
Ruvettiin käyttämään noita kaksosten matkarattaita kun nuorempi oli 6 kk. Ostin halvat ja nyt harmittaa kun en ostanu kunnollisia ja kalliita, koska kyllä niille on käyttöä. Meillä lasten ikäero 1 v 8 kk ja isompi jaksais kävellä mut ei uhmaltaan halua. Kunnon rattaisiin sä saat sen isomman köytettyä kiinni ja pääsette eteenpäin. Mun nuorempi on jo melkein vuoden ja mietin vieläkin et ostaisko kunnon rattaat joilla kulkea sitte talvellakin...
 
meillä
Ikäero 2v4kk eikä hommattu tuplia vaan seisomalauta. Toimi meillä tosi hyvin, vaikka olemme kovia liikkumaan kävellen. Esikoinen on rauhallinen ja jaksaa seistä laudalla pitkiäkin matkoja. Kuopus taas on niin vilkas, että hänen kanssaan ei sama järjestely toimisi jos meille olisi kolmas tulossa. Kuopuksen saa kiinnittää turvavöillä varmasti vielä 3-vuotiaanakin, ettei karkaa paikalta.
 
Phil&Tendsit --parhaat mahdolliset tuplarattaat ikinä !! Menee pitkään ja vaiks millasella ikäerolla, vauvan ku saa koppaan ja isommat taaperot istuu sitten lomittain =)
Menee yksien vaunujen tilaan, todella kätevät, näppärät! Ikäeroa 2,5v ja erittäin tarpeelliset liikkuvalle, paljon matkustelevalle perheelle !!
 

Yhteistyössä