Minkä ikäiselle olet alkanut antaa "tavallisia" jogurtteja?

  • Viestiketjun aloittaja "äippä"
  • Ensimmäinen viesti
"äippä"
Eli koska siirryitte maustamattomasta jogurtista maustettuihin. Meillä pian vuoden vanha ja suunnittelen ostavani seuraavaksi lisäaineetonta luonto+ jogurttia jota näin kaupassa.
 
"vieras"
Lapsi on 3,5 v ja vielä ei ole siirrytty ja tuskin siirrytäänkään. Maustamattomat menee hyvin, kun on niihin tottunut. Meillä vanhemmatkin syö maustamattomia jogurtteja. Mä antaisin maustamattomia niin kauan kuin uppoaa, jos alkaisi yökkimään, sitten vasta sokerillisia.
 
Lapsi nyt 1v2kk ja sillon tällön saa ihan tavallisia jogurtteja ja rahkoja (mm. Danoninoa, hyi minua :D ). Niin ja niitä alotin antamaan noin vuoden iässä, 10kk alkaen annoin ensin vaan maustamatonta jogurttia ja viiliä.
 
"terve"
[QUOTE="äippä";25271508]Eli koska siirryitte maustamattomasta jogurtista maustettuihin.[/QUOTE]

Hassua. Sokeri-, asetaldehydi- ja lisäainepommeja pidetään "tavallisena". Onko sitten puhdas oikea jugurtti "epätavallista"?

Meillä kaikki, niin aikuiset kuin lapsetkin, syövät maustamatonta jugurttia. Miksi pitäisi siirtyä "tavalliseen"?
 
"mörkkis"
ei oo annettu ollenkaan, tai korkeintaan luonnonjogurttin sekoitettuna, enkä tiedä koska annetaan. En halua totuttaa niin makeaan, niissä on oikeesti hirvee määrä sokeria eikä paljoa marjoja, pakastemarjoilla tai banaanilla tulee paljon parempaa. Lapsi vajaa 3v.
 
2010
Vuoden ikäisenä taisi saada ekan kerran, taitaa olla pari semmosta ns. sopivaa merkkiä joissa ei ole aspartaamia ja hirveästi sokeria. Eli ei saa ihan mitä tahansa kuitenkaan :D
 

Yhteistyössä